Både Kjetil Jansrud, Aleksander Aamodt Kilde og Adrian Smiseth Sejersted lå godt an i Super-G-cupen før søndagens renn på Kvitfjell, men ingen klarte å hamle opp med italienske Dominik Paris.

Paris kjørte en strålende avslutning, og tok med det sin andre seier denne helgen i Kvitfjell, etter at han tok seieren på gårsdagens utfor.

Kjetil Jansrud lå foran Paris flere av mellomtidene, men tapte for mye mot slutten og kom i mål 43 hundredeler bak Paris. Tiden til Jansrud, som hadde vunnet fire av de fem siste Super-G-rennene på Kvitfjell, holdt likevel til en andreplass.

– Jeg kjørte et bra løp. Jeg er fornøyd med løpet, men litt skuffet over siste delen. Så da kommer jeg i mål litt skuffet, sa Jansrud til NRK etter målgang.

– Med den sesongen jeg har hatt er en pallplass i Kvitfjell veldig bra, så jeg kommer nok til å smile litt etterhvert.

Sveitiske Beat Feuz tok tredjeplassen, mens lederen av Super-G-cupen Vincent Kriechmayr ble nummer fire.

Aleksander Aamodt Kilde endte på en sjetteplass, 93 hundredeler bak vinneren Paris. Rasmus Windingstad kjørte inn til en 23. plass fra startnummer 25, sist blant de som kom til mål. Adrian Smiseth Sejersted, som kom på fjerdeplass i fjorårets renn, falt, men det så ut til at nordmannen kom fra fallet like hel.