Ukjent skade kunne kostet Pål Anders Ullevålseter seieren i Mestrenes mester

God kveld Norge (TV 2): Pål Anders Ullevålseter (50) vant det populære programmet, og dette med en skade an ikke nevnte i programmet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I Mesternes mester på NRK tok Pål Anders Ullevålseter nok en seier i et reality-program.

Fra før av har han vunnet Farmen kjendis, Isdans og 71 grader nord.

Kona hadde sine tvil

Kona til reality-kongen, den tidligere kickbokseren Mette Solli, var imidlertid ikke så sikker på ektemannens vinnersjanser.

Solli deltok selv i NRK-programmet i 2015, da hun ble den første kvinnelige deltakeren i Mesternes mester-historien til å komme i en en semifinale.

– Med en gang det kommer balanse og slikt, så vet jeg at han kommer til å slite. Smidig er han heller ikke, sier hun, før ektemannen svarer:

– Det går en jernstang fra kneet og opp i rumpa, som går på innsiden. Den kiler litt her og der innimellom, når den stikker ut.

Klagde aldri

I semifinale-programmet snakker både håndballprofilen Glenn Solberg og friidrettslegenden Hanne Haugland om smertene de har i kroppen.

Ulevållseter derimot, sier at «det går bra med både bein og skuldre». Han nevner aldri at han er puslet sammen på en måte som gjør at han piper på flyplasser.

– Du er en maskin, sier Solberg beundrende.

At 50-åringen er bygget av noe helt spesielt beviste han da han vant Mesternes mester, i en finale som inneholdt nettopp det kona fryktet: en balanseøvelse.

Se God kveld Norge lørdager klokken 22.00 på TV 2 og TV 2 Sumo.