Petter Katastrofe er overrasket over kjærestens valg: – Jeg hadde flytta ut for lenge siden

God kveld Norge (TV 2): De siste åtte årene har kjæresten til Petter «Katastrofe» Kristiansen valgt å leve sammen med artisten, selv om han sjeldent er hjemme. Hvorfor? Det svaret har han ikke.

Petter Katastrofe (30) har via deltagelsen i «Hver gang vi møtes» nådd ut til et helt nytt publikum, men der andre bruker programmet for å få fart på karrièren, så valgte Petter å legge opp.

Nå er det han selv som skal bestemme hvor lenge han vil være i studio, i rollen han inntrer som bakmann i musikkbransjen.

Dette er gode nyheter for kjæresten gjennom åtte år, Mira Ansnes Aarøen.

  • Se hele God kveld Norge-intervjuet øverst i saken.

Hyller Mira

I tider der karrièren til østfoldingen har virket mørk, har han alltid hatt kjæresten ved sin side.

Det betyr enormt mye for den folkekjære artisten.

– Hvis jeg hadde vært henne, så hadde jeg flytta ut for lengst. Det er det mest tålmodige vesenet jeg noensinne har møtt. Fordi at det er en sykt ego jobb, det er meg og mitt, sier han til God kveld Norge.

Se dette innlegget på Instagram

Godt nyttår, fra Thailand ❤️

Et innlegg delt av Petter Katastrofe (@petterkatastrofe)

Ifølge Katastrofe kan den gjensidige respekten for hverandre ha vært det som har reddet avstandsforholdet.

– Kanskje er det en av tingene som har gjort at det har funka så lenge. Vi går jo absolutt ikke oppå hverandre, for det er ikke fryktelig mye jeg er hjemme. Men hun skal ha ti «high fives», femti klapp på skuldra og en svær «skål!» for å gidder å holde ut med de greiene her.

Gleder seg til ny hverdag

Det beste med den nye hverdagen, blir å droppe alle flyturene.

– Jeg har merka i det siste at jeg har fått mer dilla på andre ting. Når man har gjort eksakt det samme hver helg i så mange år, så blir det slik at jeg vet da fredagen nærmer seg, så er det Gardermoen. Så er det «smack» til Bergen, lage noe fest og ha det gøy. Så var det lørdagen og da er det Trondheim. Så har du fri til mandag, så kommer fredagen igjen og da er det Bodø, sier han, og fortsetter:

– Det blir en vanesak. Det er helt magisk, men jeg har lyst å prøve meg på andre ting. Jeg vil gi meg før jeg blir lei.

Katastrofe har signert med Gunnar Greves selskap «MER», hvor hans egenskaper som låtskriver kan komme til nytte for blant annet superstjernen Alan Walker.

Artisten har allerede vist stor suksess som låtskriver og produsent, med blant annet Mads Hansens «Sommerkroppen», som nå er nominert til Spellemannspris.

Se God kveld Norge lørdager klokken 22.00 på TV 2 og TV 2 Sumo.