fant endelig kjærligheten:

– Jeg snudde meg og tenkte «der sitter du jo! Mannen i mitt liv!»

SKAVLAN (TV 2): Cecilie Steinmann Neess baserte store deler av humormaterialet på livet som singel. Så fant hun drømmemannen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Komiker Cecilie Steinmann Neess åpner opp om singeltilværelsen, mislykket flørting og den nye kjæresten når hun gjester Skavlan denne uken.

– Hele min instagramprofil, og hele min humor er jo bygget på at jeg er bitter og singel, og hater alle andre, sier hun.

Se Steinmann Neess teste ut flørte-teknikken sin på Skavlan på TV 2 lørdag kl. 22:30, og på TV 2 Sumo nå.

Cecilie Steinmann Neess er aktuell med showet «Tre elefanter i rommet» på Latter, sammen med komikere Linn Skåber og Hege Schøyen.

I forestillingen fremfører hun sangen «Drømmemann». Mannen hun synger sammen med, var han som skulle ende opp med å bli hennes.

Liste over krav

«Åkei, jeg er ikke kresen, det er bare et par punkter som er litt viktig for meg når det kommer til drømmemannen min.»

Slik begynner sangen «Drømmemann», som har blitt streamet over fem millioner ganger. De neste tre minuttene av sangen bruker Steinmann Neess på å ramse opp alle egenskapene hun mener en egnet kjæreste bør ha.

– Den er vel ikke det beste sjekketrikset, den sangen der, men det er vel generelt ikke jeg heller, sier Steinmann Neess.

Hun forteller at hun lenge har tøyset med det å være singel og bitter, men at sangen kan være med på å forklare den 30 år lange singeltilværelsen.

– Jeg pleide å si det, at grunnen til at jeg ikke hadde funnet meg noen kjæreste, var fordi jeg er kresen. Jeg finner feil hele veien, sier hun.

Kravene som nevnes i sangen er blant annet at en «drømmemann» skal se på realityserien «Keeping Up with the Kardashians», at han skal elske kronprinsesse Mette-Marit, og at han må uttale ordet «entrecôte» med t-lyd på slutten.

Synger sammen

Som 30-åring ble Cecilie Steinmann Neess sammen med sin første kjæreste, musiker Benjamin Elis Giørtz.

– Jeg har funnet drømmemannen. Han synger jo med meg på den sangen, og han spiller i bandet i vår forestilling. Så jeg har sett utover publikum, og han har sett min nydelige rumpe. Og så har jeg snudd meg og tenkt at «der sitter du jo! Mannen i mitt liv!», smiler Steinmann Neess.

Hun sier sangen var den eneste hun faktisk kunne utenat til forestillingen, men at det var den hun ville øve mest på.

– Og så ble det jo til at vi var masse sammen, og så ble vi kjærester, da, sier hun.

Skam

Selv om Steinmann Neess endelig fant kjærligheten, kan hun innrømme at det ikke bare har vært enkelt å skulle forlate singeltilværelsen.

– Du har jo vært mest kjent som singel. Kjenner du nå at du svikter de single?

– Ja, jeg kjente på en enormt stor skam da jeg gikk over til den andre siden, nikker Steinmann Neess alvorlig.

Hun utdyper dette videre ved å trekke en parallell til tv-serien «Game of Thrones», der karakteren «Khaleesi» er en av heltene og familien «Lannister» står på andre siden i maktkampen som utspiller seg.

– Jeg følte at jeg var i en sånn episode av Game of Thrones, hvor jeg bare «jeg driter i Khaleesi, nå drar jeg avgårde og er med Lannisters».

Og Steinmann Neess kan innrømme at hun fortsatt holder fast ved enkelte singel-vaner.

– Jeg sier ifra til han når det er nok, jeg er sånn «nå har vi vært mye sammen, nå lukter det for mye mann i mitt hjem, nå må du ut, så jeg kan sitte i sengen og spise pizza og sjokolade».

– Så du skal ha både, og?

– Korrekt! Og det har jeg fått. Snap!, sier komikeren mens hun knipser med fingrene.