FINALEUKE i FARMEN KJENDIS:

Mannefall i Farmen kjendis – Svein, Ole og Ronald er ute

TANGEN (TV 2): Tre damer er videre til semifinalen i Farmen kjendis, mens tre menn måtte forlate gården.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Konkurransen har nå tilspisset seg på Farmen kjendis, og finaleuken er i gang.

I mandagens episode måtte blogger Martine Lunde (23), TV-profil Johanna Grønneberg Mesa (39) og radioprofil Mina Hadjian (43) forlate gården etter at de tapte øksekast- og kunnskap-konkurransene.

Samtidig fikk freestylekjører Tiril Sjåstad Christiansen (23) den første semifinaleplassen, da hun vant matlagingskonkurransen.

I onsdagens episode skulle de to siste semifinalistene kåres, og dermed måtte tre deltakere forlate Farmen kjendis.

Først fikk modell Kathrine Sørland (38) en semifinaleplass da hun tok seieren i den todelte gårdskonkurransen, hvor deltakerne skulle stable ved og håndtere en hest.

Så var det tid for hinderløypa, og der var det artist Carina Dahl (33) som var raskest og tok den siste semifinaleplassen.

Dermed måtte de tre mennene se seg slått av damene. Tidligere bokser Ole Klemetsen (47), TV-profil Ronald Pulk (39) og TV-profil Svein Østvik (57) røk ut av Farmen kjendis like før semifinalen.

Se intervju med de tre utslåtte mennene i videoen i toppen av saken.

KOM SIST: Svein Østvik havnet nederst på resultatlisten etter hinderløypa. Foto: Alex Iversen/TV 2
KOM SIST: Svein Østvik havnet nederst på resultatlisten etter hinderløypa. Foto: Alex Iversen/TV 2

Tøff hinderløype

Etter nederlaget innrømmer Svein at hinderløypa var beintøff.

– Dette er noe av det tøffeste jeg har vært gjennom, så jeg er veldig lettet over at jeg klarte meg så bra, sier han til TV 2 like etter tapet.

Han mener han ikke hadde sjanse til å nærme seg Carina i konkurransen. Hun brukte like under fem minutter på hinderløypa, mens Svein brukte like under tolv minutter. Ole og Ronald kom begge i mål etter syv minutter og 42 sekunder.

– Jeg var helt sjanseløs. Jeg kom sist, men samtidig er jeg eldre enn alle de andre. Så jeg må godta at alderen medvirket litt også, sier Svein.

UTE AV KONKURRANSEN: Ronald Pulk. Foto: Alex Iversen/TV 2
UTE AV KONKURRANSEN: Ronald Pulk. Foto: Alex Iversen/TV 2

Fornøyd med oppholdet

Ronald mener at han også var sjanseløs i hinderløypa.

– Det er veldig kjipt å ikke være i semifinalen, men tapet i dag svir ikke så mye. Jeg kunne ikke gjort det tre minutter bedre i hinderløypa, sier Ronald.

Ole tar også tapet med et smil.

– Det er helt greit å reise hjem nå. Jeg kunne ikke gjort noe annerledes, og jeg var sikker på at jeg ikke hadde noe vinnersjanse i dag. Jeg skulle selvfølgelig gjerne vært i finalen, siden det var målet mitt, men jeg er fornøyd med oppholdet mitt, sier Ole.

Ole innser at han har gjort en feil på gården, som gjorde oppholdet hans tøft. Se han snakke ut i videoen her:

Verdige semifinalister

Carina, som kom inn på gården for én uke siden, etter at hun vant Torpet kjendis, har altså kjempet seg helt til semifinalen.

De tre utslåtte mennene mener alle at hun er verdig en semifinaleplass, til tross for at hun ikke har vært på gården like lenge som de andre.

– Jeg unner alle tre semifinaleplassen, av hele mitt hjerte. De er kjempeflinke, kunnskapsrike, flittige og positive damer som virkelig har stått på. Og det er helt fortjent at de er der, sier Ronald.

– De tre damene er fantastiske og har gjort en super innsats, så jeg unner dem absolutt semifinaleplassen. Men jeg synes det er litt pinlig at damene tok overtaket på mennene. De lurte nok oss, sier Ole.

IKKE VIDERE: Ole Klemetsen. Foto: Alex Iversen/TV 2
IKKE VIDERE: Ole Klemetsen. Foto: Alex Iversen/TV 2

Favoritter

Svein mener også at alle tre fortjener semifinaleplassen, men han peker likevel ut to favoritter:

– Jeg synes at alle som har kommet helt hit, fortjener det, men jeg håper at vinneren er en av dem som jeg har bygd nære relasjoner til i løpet av de seks siste ukene. Tiril har alle egenskapene som skal til, så hun er favoritt til å vinne, og Kathrine er den som har overrasket mest, sier Svein.

​​Se Farmen kjendis-finalen søndag på TV 2 og TV 2 Sumo.

Du kan følge Farmen kjendis-finalefesten i Oslo søndag kveld direkte på TV2.no. ​

.

.