Carina Dahl hardt ut mot romanseryktene

OSLO SPEKTRUM (TV 2): I forbindelse med lørdagens Melodi Grand Prix-finale møtte vi Farmen-aktuelle Carina Dahl.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Carina Dahl kom ikke seirende ut av lørdagens Melodi Grand Prix-finale, men hun forteller at låten «Hold Me Down» ikke slutter å være aktuell av den grunn.

Ifølge artisten handler låten om hvordan hun alltid har levd livet sitt, og hvordan hun skal leve livet fremover.

Utradisjonelt liv

Selv om 33-åringen ikke vant MGP, kan hun fortsatt vinne TV 2-programmet Farmen kjendis.

Dahl forteller at deltagelsen i alle reality-programmene, de luksuriøse ferieturene og de mange kjendisvennene kan gjøre at folk får et feilaktig inntrykk av henne.

Det oppstår ofte rykter som omhandler henne og mannlige kjendiser, de aller fleste uten rot i virkeligheten.

Likevel ønsker hun ikke å bruke energi på å rette andres oppfatning av henne.

  • Hør mer om dette i videoinnslaget øverst i saken.

– Det er litt av det jeg synger om i «Hold Me Down». Man skal ikke la noe holde deg nede eller tilbake.

Rykter

– Syns du ikke det er slitsomt at du ikke kan gjøre noe i sosiale medier eller i media, uten at folk skal ha en mening om det?

– Jo, men dette blir også litt det jeg synger om. Jeg deler veldig mye av livet mitt, men jeg er også veldig privat med noen ting. Jeg delte for eksempel et bilde av Jan Gunnar Solli da vi var på en premiere sammen, med andre i vår gjeng. Da det ble mye oppstyr og rykter rundt det bildet, tenkte jeg: «Kanskje jeg skal droppe å legge ut bilder av Jan Gunnar? Kanskje jeg skal slutte å legge ut bilder av Petter Northug og andre folk i livet mitt?», sier hun, og fortsetter:

– Men hvorfor skal jeg det? Jeg trenger ikke å forklare meg for noen. De som kjenner meg vet hva jeg gjør, hva jeg står for, om jeg dater eller ikke. Jeg velger å dele av livet mitt, og syns det er supert om noen følger meg. Likevel må jeg ikke forklare meg. De gangene jeg tenker at jeg ikke skal legge ut så mye på sosiale medier, så lar jeg jo andre holde meg tilbake. Da er jeg ikke meg selv.

Popsangeren forteller også at hun får mange meldinger fra småbarnsmødre som sier at å følge henne på sosiale medier gir dem et lysglimt i hverdagen.

– Hvis jeg bidra til noe positivt i hverdagen til en trebarnsmor i Hallingdal, så fokuserer jeg på det fremfor de som sprer rykter på Jodel og andre steder.