vin fra middelhavet
Du trodde kanskje ikke de lagde god vin her
Mat fra Middelhavet er blitt populært i Norge, og flere små libanesiske og andre orientalske restauranter popper opp.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Etter hvert som vi nordmenn reiser mer, er vi også mer nysgjerrige på mat fra andre land. Det å kunne drømme seg tilbake til ferien gjennom et måltid er hverdagslykke. Og nordmenn har virkelig fått øynene opp for mat fra Middelhavet.Liora Levi er både norsk og nordisk mester for vinkelnere, og vi utfordret henne til å finne fire viner og en alkoholfri variant som passer godt til middelhavsmat.De røde vinene kjennetegnes ved kraftige frukt- og krydderaromaer og har litt tanniner.
Logg inn for å lese denne artikkelen
Om du ikke har en TV 2-konto fra før kan du lage en, helt uten kostnad!
Artikkelen er oppdatert