USA-TURNÉ: Astrid S skal i vår turnere i USA med en svensk superstjerne.
USA-TURNÉ: Astrid S skal i vår turnere i USA med en svensk superstjerne. Foto: Johannessen, Gitte

Astrid S skal på turné med svensk superstjerne

Artisten fra Rennebu avslørte nyheten på sin Instagram-profil, tirsdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

På Instagram avslører den svært populære norske artisten at hun til våren skal turnere i en rekke store byer i USA, sammen med den svenske superstjernen Zara Larsson.

«WHAAAAA!!! Jeg skal på turné med Zara Larsson», skriver Astrid S til sine drøyt 500.000 følgere.

Den svenske artisten delte også nyheten på sin Instagram-profil.

«Jeg gleder meg så mye over at jeg og min skandinaviske venn Astrid S skal på en liten turné i USA! Kom og vis oss litt kjærlighet. Klarer ikke vente med å se dere alle», skriver Larsson til sine følgere.

Turneen starter 29. april i San Francisco, og sammen skal de to artistene besøke blant annet Los Angeles, New York og Chicago.

Astrid S er for tiden aktuell med flere nye låter, og ga senest ut låta «Someone New».

Zara Larsson (21) ble kjent da hun som ti-åring deltok i Sveriges svar på Norske Talenter. Svensken har hatt en rekke store hits, deriblant «Lush Life» og «Symphony».

Astrid S ble for alvor kjent for det norske folk da hun deltok i Idol i 2013. Hun havnet til slutt på en femteplass. I ettertid har hun hatt stor suksess, og i fjor ble Astrid S kåret til Årets Spellemann under fjorårets Spellemannpris.

Under et intervju med Skavlan fortalte den populære artisten åpenhjertig om hvordan hun opplevde kritikken som ble rettet mot henne etter at hun mottok prisen.

– En ganske dum ting jeg gjorde rett etterpå var å sjekke mobilen. Det første jeg ser er kronikker der det står at det ikke var fortjent. Folk hadde veldig sterke meninger om at jeg vant den prisen. Sånn jeg oppfattet det var folk ganske provoserte, sa hun til Skavlan.

Kritikken kom overraskende på 22-åringen.

– Det var så vilt fordi jeg gikk fra å være så på topp, og så stolt som jeg kanskje ikke trodde jeg kunne bli, og så var det bare en sånn krasj-landing, sa Astrid S videre.