sjekk reaksjonen:

Superstjernen blir sjokkert når TV 2 viser henne bilde av hennes norske dobbeltgjenger

LONDON (TV 2): Slik reagerer Emilia Clarke (32) når hun får se sin norske lookalike, Amalie Snøløs (22), for første gang.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Om kun én måned er det tid for den siste og avgjørende sesongen av Game of Thrones. Fansen har ventet i spenning i to år siden forrige sesong, og spør seg nå hvem som vil ende opp på Westeros' jerntrone.

I forbindelse med lanseringen av den nye sesongen, møtte TV 2 Emilia Clarke (32) under topphemmelige forhold på et luksushotell i London.

Hun spiller en av hovedrollene, Daenerys Targaryen, og vaktene vil unngå at fansen samler seg utenfor.

I den anledning kommer vi ikke unna det opplagte spørsmålet: Om Clarke er klar over at Daenerys har en dobbeltgjenger i Norge.

– Wow! Det visste jeg ikke. Det er helt utrolig! utbryter Emilia når TV 2 viser frem et bilde av den norske kjendisen Amalie Snøløs (22).

DAENERYS-KOPI: Amalie Snøløs kledde seg opp som Daenerys Targaryen på en av Skal vi danse-sendingene i høst.
DAENERYS-KOPI: Amalie Snøløs kledde seg opp som Daenerys Targaryen på en av Skal vi danse-sendingene i høst. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures

Synes Snøløs er penere

Snøløs ble kjent for det norske folk da hun var med i Farmen i 2017, og har siden skapt seg en plass blant de norske kjendisene og vært med på Skal vi danse.

– Åh! Jeg synes hun er mye penere enn meg! Himmel. Det er helt utrolig, sier Emilia Clarke.

TV 2 viser henne også bilder av Snøløs fra Skal vi danse, der hun var kledd opp som dragedronningen selv i sin dans med dansepartneren Jørgen Nilsen.

– Helt ekstremt! utbryter hun igjen.

– Hun ligner veldig på Daenerys?

– Det gjør hun absolutt. Så fint hår. Fantastisk! sier hun.

Snøløs: – Jeg blir flau!

Det var ikke lov til å filme på intervjudagen i London, men TV 2 møter Snøløs i Oslo og spiller av lydopptaket med Clarke.

SJEKK LIKHETEN: Amalie Snøløs til venstre, og Emilia Clarke som Daenerys Targaryen til høyre. Foto: Stella Pictures og Helen Sloan / HBO
SJEKK LIKHETEN: Amalie Snøløs til venstre, og Emilia Clarke som Daenerys Targaryen til høyre. Foto: Stella Pictures og Helen Sloan / HBO

Hør lydopptaket og se Amalie Snøløs sin reaksjon i videoen øverst i saken.

– Jeg blir flau! Jeg blir så sykt fangirl. Dette er helt sykt. Jeg er fan av både henne og Game of Thrones, så dette er sykt kult! sier hun.

Amalie er vant til sammenligningen, og hun blir ofte «gjenkjent» som Game of Thrones-karakteren, spesielt i utlandet. Mange tror faktisk at det er hun som spiller i den populære TV-serien.

– Jeg føler at det handler mye om det lyse håret og de mørke øyenbrynene, men jeg ser ikke på det som noe negativt av jeg ser ut som henne. Det er bare veldig kult, sier Snøløs.

– Jeg er Emilia Clarkes største fan. Hun har en helt ekstremt kul karisma. I tillegg er hun min favoritt i Game of Thrones, sier Snøløs.

Clarke er ikke på internett

Clarke forteller til TV 2 at hun aldri har sett bilder av Amalie før. Hun tror forklaringen er at hun ikke er på internett i det hele tatt.

Danset som Daenerys:

– Jeg går aldri på nett for å se noe som har med meg selv å gjøre, eller noe av det jeg jobber med. Jeg gjorde det en gang, og det gjør jeg ikke igjen.

– Det er ikke alle som er så hyggelige. Jeg var veldig ung da jeg gjorde en del modige ting i første sesong. Det jeg leste om meg selv på nett etterpå, var ikke bra. Derfor sluttet jeg med det, og nå er jeg et mye lykkeligere menneske, sier Clarke til TV 2.

Håper Daenerys vinner

Amalie Snøløs gleder seg veldig til sesongen som slippes i norden 15. april, og har en helt klar mening om hvordan det bør ende.

– Jeg håper at Jon Snow og Khaleesi gifter seg, og at de får tronen sammen. Selv om det sikkert blir veldig feil for mange, siden de er i familie. Men det er drømmen. Hvis ikke, så håper jeg at det blir hun som stikker av med jerntronen, sier Snøløs.

FØRSTE GLIMT: Disse bildene fra sesong 8 ble sluppet av HBO og C More i februar, og er det første vi får se fra den nye sesongen. Foto: HBO Nordic / C More
FØRSTE GLIMT: Disse bildene fra sesong 8 ble sluppet av HBO og C More i februar, og er det første vi får se fra den nye sesongen. Foto: HBO Nordic / C More

– Tror du det er mulig at det blir en lykkelig slutt?

– Jeg håper jo det. Men minst én av favorittene har jo dødd hver sesong, så jeg føler det er typisk at akkurat Daenerys dør denne sesongen, sier hun.

Emilia Clarke selv, har imidlertid dette å si om hvordan slutten blir:

– Hver eneste del av denne sesongen er en stor overraskelse. Det virker som at alle som ser på Game of Thrones heier på hver sine hovedpersoner, og det kommer nok til å bli krangling om hva man synes om slutten, sier hun.

Game of Thrones ser du i Norge fra 15. april på C More og HBO Nordic.