OSCAR: Oscar-utdelingen natt til mandag var den 91. i rekken.
OSCAR: Oscar-utdelingen natt til mandag var den 91. i rekken. Foto: Mike Blake/Reuters

Lady Gaga snakker ut om romanseryktene

Lady Gaga (32) og Bradley Coopers (44) intime øyeblikk under fremførelsen av låten «Shallow» har satt fyr på internett. Nå svarer sangstjernen på ryktene.

Natt til mandag var det stor ståhei i Hollywood da Oscar-utdelingen for filmåret 2018 ble arrangert.

Som tidligere var det øyeblikk både og av scenen som vakte oppmerksomhet, i tillegg til de mange prisene som ble delt ut.

Et oppsiksvekkende øyeblikk var fremførelsen av låten «Shallow», fra filmen «A Star Is Born», hvor Bradley Cooper og Lady Gaga spiller hovedrollene.

Sistnevnte vant en Oscar for beste originalsang for låten.

Romanserykter

For de som ikke har sett «A Star is born», har låten både en gledelig og en tårevåt rolle i filmen.

Det ble gjenspeilet på scenen, og ryktene om en romanse mellom stjernene startet fortere enn man kan si sosiale medier.

Allerede før den intime duetten under pauseshowet har folk på internett håpet at de to stjernene skal gjøre det slutt med sine respektive kjærester, og la romansen på filmlerretet bli en realitet.

Ryktene fikk virkelig fart på seg da Lady Gaga og kjæresten gjennom to år, Christian Carino, slo opp dager før utdelingen.

– Ekte venn

Rykteflommen har ikke gått Lady Gaga hus forbi. Tirsdag tok hun selv til orde for å ta livet av ryktene, skriver magasinet People. I et Twitter-innlegg skriver artisten:

«Ingenting kunne vært mer spesielt enn å dele dette øyeblikket på Oscar-utdelingen med en ekte venn og et artistisk geni.»

Uttalelsen om vennskapet kan forsterkes ved at Bradley både klemte og kysset kjæresten Irina Shayk etter framførelsen.

Lady Gaga brøt sammen i tårer da hun vant prisen for sangen «Shallow» i kategorien «beste originalsang».

Hun benyttet anledningen til å takke motspilleren fra scenen. For begge artistene har filmen vært et svømmetak i ukjent farvann, ettersom sangeren Lady Gaga har blitt utfordret på sine skuespiller-ferdigheter, og skuespilleren Bradley Cooper har vist sin musikalske side.

– Jeg kunne ikke sunget denne sangen med noen andre enn deg, Bradley, sa hun, til stor begeistring for fans over hele verden.