Frittata med tomat og potet

Mandag morgen lagde Wenche italiensk inspirert omelett i bobilen til Samuel Massie og bestefar Arne.

Frittata med tomat og potet

(Frittata er en italiensk inspirert omelett)

  • 6 egg
  • 1 ts salt
  • Grovmalt pepper
  • 1 løk
  • 3-4 kokte poteter
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ss olje til steking
  • 12-14 stk sherrytomater
  • Ruccola salat
  • Revet ost/parmesan

Pisk sammen egg, salt og pepper. Rens og skjær løk i tynne ringer og finhakk hvitløk.

Stek hvitløk og løk i olje på middels varme til løken blir blank (ikke brun) og myk 3-4 min, tilsett kokte poteter i skiver og la steke et par min før eggeblandingen helles over. Legg på et lokk og la trekke rett under kokepunktet i 3-4 min. Legg i halve tomater og revet ost og la omeletten stivne ved middels varme under lokk.

Dryss over ruccola salat og server med brød og eventuelt spekemat eller røkt/gravet fisk.

FRITTATA: Med tomat og potet.
FRITTATA: Med tomat og potet.