Joar fra Fjorden Cowboys avslører Farmen-tilbud

Odda (TV 2): Da Lothepus vant Farmen kjendis i 2017, satt Joar Førde (39) foran TV-skjermen og heiet fram kompisen. Joar sier han takket nei til å være med.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I 2017 ble Leif Einar Lothe (49) rikskjendis og hele Norges «Lothepus» over natten etter at han vant den første sesongen av Farmen kjendis.

Det de færreste vet, er at Fjorden Cowboys-kompanjongen Joar «Levemann» Førde (39) fort kunne dukket opp inne på Farmen-gården han også.

– TV 2 spurte om jeg kunne være interessert i å være med på Farmen kjendis, men da sa jeg greit nei, sier Joar og humrer.

Fansen vil ha Farmen-Joar

Joar forteller at spørsmålet om en eventuell deltakelse kom i kjølvannet av at han og TV 2 diskuterte hvorvidt Lothepus kunne passet inn i et slikt konsept.

– Da sa jeg til dem at det enten ville gå til himmels eller til helvete. Det gikk jo til himmels, da. Mildt sagt, sier han.

Han innrømmer at han i dag ikke helt husker hvorfor han takket nei den gangen, men at han fortsatt står for den avgjørelsen.

– Ja, jeg gjør det. Jeg tror ikke jeg hadde fått den samme statusen som karakteren Lothepus om jeg hadde vært med, sier Førde.

Det kan imidlertid virke som om tilhengerskaren er uenig.

– Jeg får stadig henvendelser og kommentarer fra fans om at jeg må være med, forteller han.

– Skal aldri si aldri

I disse dager ruller sjuende og siste sesong av Fjorden Cowboys over TV-skjermen, og Joar gleder seg til å få mer tid til familien nå som kameraene pakkes vekk. Han er likevel ikke fremmed for at det blir flere TV-opptredener i fremtiden.

Om det er Farmen kjendis han skal bryne seg på er usikkert.

– Hadde ikke det vært litt teit? Jeg vet ikke. Vi får se! Jeg tror opplevelsen i seg selv hadde vært veldig kjekk, sier han og legger til:

– Man skal aldri si aldri. Plutselig får du deg en overraskelse. Jeg måtte tatt det som en slankekur da kanskje, sier han og smiler bredt.

Har satt lista høyt

39-åringen innrømmer at han ikke har fulgt med på TV-programmet siden Lothepus deltok.

– Jeg har ikke TV, så jeg vet ikke helt hva det går i, men jeg har hørt at det ikke er det samme lenger. At det er mye intriger og tull, og jeg er ikke så voldsomt dramatisk av meg, sier Førde.

Men om han skulle vært med, er det ingen tvil om hvor lista ligger.

– Jeg måtte jo ha vunnet. Jeg er jo en bondesønn, så alt annet hadde jeg tatt som et nederlag, avslutter han.

Se Fjorden Cowboys onsdager klokken 22.30 på TV 2 Zebra og TV 2 Sumo.