PARTNERE: Fredric Brunberg og Martine Lunde under Skal vi danse 2018.
PARTNERE: Fredric Brunberg og Martine Lunde under Skal vi danse 2018. Foto: Thomas Reisæter/TV 2

Fant kjærligheten etter Skal vi danse

Proffdanser Fredric Brunberg (32) har blitt sammen med Raija Alice Nordseth (22).

I fjor høst danset den svenske proffdanseren Fredric Brunberg (32) sammen med Martine Lunde (23) i Skal vi danse.

Gjennom ukene på parketten fikk dansepartnerne en god tone, og Brunberg ble tidlig introdusert for flere av Lundes beste venner.

Kjærester

En av venninnene var Raija Alice Nordseth (22) fra Kristiansund, som i 2016 deltok i TV 2-programmet Sykt Perfekt.

Nordseth var også med på et av dansenumrene i fjorårets Skal vi danse, hvor Lunde tok med seg tre av sine venninner til en jive.

Nå har Brunberg og Nordseth blitt et par.

– Jeg møtte Fredric ganske tidlig da de begynte å trene. Da var det kun en vennskapelig tone. Det var ikke før etter Skal vi danse at det skjedde noe, sier Nordseth til TV 2.

22-åringen forteller at forholdet er rimelig ferskt, og at paret begynte å date sent i desember da hun besøkte Brunberg i Stockholm.

– Ingen hadde forventet det

– Hva synes Martine om at du nå er sammen med hennes tidligere dansepartner?

– Jeg tror hun synes det er veldig morsomt og hun virker veldig glad. Hun skjønte det ikke i starten, men nå synes hun det er veldig hyggelig. Det var ingen som hadde forventet dette.

Brunberg skal nå delta i den svenske versjonen av Skal vi danse, kalt Let's Dance, frem til sommeren.

Raija Alice Nordseth. Foto: Privat
Raija Alice Nordseth. Foto: Privat

– Da blir det noen turer til Stockholm på meg. Han var her i Oslo i helgen, og skal tilbake neste helg. Etter det får han nok ikke tid, for da starter programmet. Martine og jeg skal reise bort for å se premieren, sier Nordseth.

Var sykelig opptatt av utseende

I dokumentarserien Sykt Perfekt fortalte Nordseth at sminke og utseende nærmest var blitt en tvangstanke, og at hun brukte all sin tid på å få et perfekt utseende.

– Så fort jeg har tid, sitter jeg og sminker meg. Det er egentlig det jeg gjør om dagene. Det går veldig mye tid, sa hun til TV 2 den gang.

– Har skjønnhetshysteriet endret seg etter at du fikk kjæreste?

– Det har endret seg veldig de siste årene etter at jeg deltok i programmet. Jeg har fått endret mentaliteten. Jeg kommer alltid til å synes at sminke er gøy, men jeg er ikke like besatt av det som før. Nå kan jeg gå en dag uten sminke.