Messi briljerte og scoret sitt 50. hat-trick

Sevilla ledet lenge mot Barcelona før Lionel Messi skrudde på turboen for fullt i annenomgangen. Argentineren scoret tre og hadde én målgivende i 4-2-seieren.

Øverst ser du det utrolige 1-1-målet

Barcelona-lokomotivet stormer mot en ny ligatittel, og Messis prestasjon mot Sevilla viser akkurat hvorfor.

Den argentinske superstjernen var involvert i samtlige av Barcelonas mål da Sevilla ble slått 4-2 borte søndag kveld.

Jesus Navas sendte vertene i føringen etter halvspilt første omgang, men Messi sørget for balanse i regnskapet med et vakkert volleytreff fem minutter senere.

Like før pause tok Sevilla igjen ledelsen med Gabriel Mercado. Den varte helt til det gjensto 23 minutter, og igjen var den argentinske ballkunstneren som utlignet for katalanerne. Med høyrefoten hamret 31-åringen ballen i krysset.

Fem minutter før full tid var snuoperasjonen komplett da Messi vartet opp med en sylfrekk lobb over Sevillas sisteskanse Tomás Vaclík.

Det var Messis 50. hat-trick i karrieren. Argentineren står nå med 585 mål på 669 kamper for Barcelona.

På overtid tok argentineren på seg servitørrollen da han sendte Luis Suárez igjennom. Uruguayaneren punkterte kampen med sitt første seriemål siden 20. januar.

Barcelona leder ligaen klart, med ti og tolv poeng ned til henholdsvis Atlético Madrid og Real Madrid, men hovedstadsklubbene har én kamp mindre spilt.