GULLKAMP PÅ TO FRONTER: Først skal Ingvild Flugstad Østberg kjempe om gull på lagsprint. Så skal hun se favorittlaget Liverpool.
GULLKAMP PÅ TO FRONTER: Først skal Ingvild Flugstad Østberg kjempe om gull på lagsprint. Så skal hun se favorittlaget Liverpool. Foto: Pedersen, Terje

Liverpool-fan Østberg om Solskjær-suksessen: – Nesten litt morsomt

Skistjernen er imponert over det Ole Gunnar Solskjær har fått til i Manchester United.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Manchester United-Liverpool søndag fra kl. 14.00

Klokken 15.05 i ettermiddag er det avspark i godbiten Manchester United-Liverpool.

Liverpool-supporter Ingvild Flugstad Østberg er glad for at lagsprinten i ski-VM er lagt til søndag morgen. Hun har nemlig planer om å benke seg foran tv-skjermen til storoppgjøret på Old Trafford.

Om alt går etter planen tar det norske sprintlandslaget seg greit videre fra semifinalen som starter klokken 09.15. 11.30 er det finale. Østberg skal gå lagsprinten sammen med Maiken Caspersen Falla. Det kan fort bli gull.

– Det er tidlig start på lagsprinten, så det bør jo gå. Jeg sjekket det faktisk på fredag om jeg rakk alt. Men ting tar litt tid i mesterskap, sier Østberg.

Liverpool-supporteren Østberg forteller at hun har en god følelse før kampen.

– Selvfølgelig har jeg troen på seier, selv om det har vært helt vanvittig hva Manchester United har fått til etter at Solskjær kom inn. Som Liverpool-supporter er det er jo fælt å si det, men det har vært ganske imponerende - nesten litt morsomt. Det skal man jo egentlig ikke si. Så lenge de holder seg bak Liverpool på tabellen er det greit, ler Østberg.

– Men han leder Solskjær-tabellen?

– Ja, det er sant. Det er jo litt artig det, sier hun.

Sjur Røthe er i likhet med Østberg Liverpool-supporter. Gullvinneren har også latt seg imponere av det Solskjær har fått til med de røde djevlene.

– Jeg synes han har vært utrolig sterk, men da han møtte en skikkelig motstander i Champions League fikk han trøbbel. Liverpool er jo også et topplag, så jeg håper det ender med Liverpool-seier, sier vossingen.

Han synes det er gøy med Solskjær-suksess, men ikke Manchester United-suksess.

– Jeg kan ikke si at det er morsomt når jeg er ute blant folk, men det er kult at Solskjær gjør det bra. Ikke at Manchester United gjør det bra, humrer han.