Derfor trekker Dennis Vareide seg fra TV 2-programmet

YouTube-fenomenet Dennis Vareide (28) droppet TV-programmet for å satse på kjærligheten – men kjæreste har han ikke fått.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

På TV 2 Sumo ble den andre episoden av «Kjendis søker kjæreste» sluppet allerede klokken ni mandag kveld, selv om den ikke vil bli sendt på TV før neste mandag.

I denne episoden ser vi at Vareide gjør et vanskelig valg.

Dater fortsatt

I de to første episodene av det ferske TV 2-programmet ser vi at YouTube- og Farmen-profilen ha flere samtaler med psykolog Frode Thuen.

– Han var en smart mann. Frode ba meg slutte å lete etter det perfekte, men heller sette pris på det man har. Jeg er jo ikke perfekt selv, så det er rart at jeg skal forvente at andre er det, sier han til TV 2 i februar.

Videre forteller 28-åringen at han tidlig skjønte at han savnet ekskjæresten Katrine Olsen Rikoll. Derfor ble det unaturlig for han å date andre.

– Det som ikke blir vist på TV var at jeg og Katrine hadde parterapi med Frode.

Vanskelig valg

Vareide ville ikke skuffe TV 2 og produksjonen, og ga derfor reality-konseptet en sjanse.

– Jeg ble fort stressa. Det føltes ikke riktig å date noen andre, men jeg hadde jo takket ja til å være med.

Følelsene for Rikoll ble etterhvert sterke, og i slutten av den andre episoden ser vi at Vareide trekker seg fra Kjendis søker kjæreste. Dette fordi han ville satse på ekskjæresten.

– Vi er ikke kjærester. Vi dater fortsatt, men vi tar det stille og rolig. Jeg er uansett helt overbevist om at det var riktig å trekke seg. Jeg tror det norske folk hadde blitt lei av å se meg mer enn to episoder uansett, jeg hadde vært et nervevrak om jeg skulle date noen fremmede på TV, sier han og humrer.

Avslutningvis forteller YouTube-stjernen at han vil fortsette å se på programmet selv om han ikke er med i flere episoder.