USA: Zlatan har siden 2018 bodd i USA med sin familie. Nå trenger han ikke å bekymre seg for liten tilgang på svenske kjøttboller.
USA: Zlatan har siden 2018 bodd i USA med sin familie. Nå trenger han ikke å bekymre seg for liten tilgang på svenske kjøttboller. Foto: Mark Ralston / NTB scanpix

Ikea til zlatan:

– Du får gratis kjøttboller hos oss resten av livet

Zlatan Ibrahimovic avslørte under en pressekonferanse sitt lidenskapelige forhold til Ikea, og da ikke minst Ikeas signaturrett svenske kjøttboller. Nå tilbyr Ikea han gratis kjøttboller resten av livet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

På en pressekonferanse Zlatan Ibrahimovic deltok på for fotballklubben han spiller for, Los Angeles Galaxy, forklarte Zlatan om sitt gode forhold til den svenske møbelgiganten Ikea, skriver Aftonbladet.

Der kunne Zlatan også fortelle at de svenske kjøttbollene som Ikea serverer verden over også falt i smak hos Zlatan.

– Kjøttbollene på Ikea er kjempegode, sa Zlatan til pressen.

Ikke bare kjøttbollene til Ikea høstet lovord fra svensken, men han forklarte også at huset til hans familie også var innredet med Ikea-møbler.

– Ikea er fantastisk. Når vi skulle flytte hit sa jeg til min kone at vi måtte finne oss et møblert hus. Hun sa til meg at det ikke fantes noen og at hun hadde funnet et umøblert hus som hun likte veldig godt. Da ble vi nødt til å dra på Ikea å kjøpe alt, forklarte Zlatan.

– Megleren sa at ingen rike folk handler på Ikea – jeg svarte; nei, men smarte mennesker gjør det. Så da dro vi på Ikea naturligvis, sa den svenske fotballstjernen.

Den svenske superstjernen har nå fått svar av Ikea som skriver på sin twitterkonto at han skal få gratis kjøttboller for livet.