HYLLER SILVA: Pep Guardiola beundrer Bernardo Silva.
HYLLER SILVA: Pep Guardiola beundrer Bernardo Silva. Foto: Oli Scarff

Guardiola: – Jeg elsker ham!

Pep Guardiola mener Bernardo Silva bør bli kåret til årets spiller i Premier League.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

20.00: Se Schalke 04 – Manchester City

Manchester City skal spille kvartfinale i FA-cupen og kjemper om ligatittelen i Premier League. Til helgen møter de lyseblå Chelsea i finalen i ligacupen.

Onsdag kveld møter Manchester City Schalke 04 i Champions League, og Pep Guardiola har dermed muligheten til å lede klubben til hele fire titler denne sesongen.

I jakten på titler trekker manager Pep Guardiola særlig frem én spiller som essensiell for laget.

– Han er vår største stjerne
Spanjolen mener at Bernardo Silva har vært en av Manchester Citys beste spillere denne sesongen, og fortjener å bli kåret til årets spiller i Premier League.

HYLLES: Bernardo Silva hylles av treneren.
HYLLES: Bernardo Silva hylles av treneren. Foto: Paul Ellis

– Han er vår største stjerne allerede. Han har alt, er en fantastisk person, og du ser ham aldri slutte å smile når han spiller, skryter Guardiola, og stopper ikke der:

– Bernardo Silva er den mest likte spilleren i laget vårt, han er en av våre mest talentfulle spillere, og han kan spille i tre eller fire ulike posisjoner. Han er en av de mest talentfulle spillerne jeg noensinne har sett. Han vet at det ikke gjør noe om han ikke spiller sin beste kamp, for han løper uansett mest av alle, mener Guardiola, ifølge The Daily Mirror.

– Jeg elsker ham
24 år gamle Silva har spilt i alle kampene med unntak av én i Premier League denne sesongen. Guardiola har brukt portugiseren mer enn etablerte stjerner som Raheem Sterling, Sergio Agüero og navnebroren David Silva.

– Det er umulig å være på topp i tre kamper på rad, men han kan løpe. Denne sesongen har han vært blant de to-tre beste spillerne i Premier League. Han leverer målgivende pasninger, scorer mål og feirer sine mål. Han er en nytelse å ha på laget for en manager, konkluderer Guardiola.

Guardiola føler seg heldig som får lov til å være treneren til Bernardo Silva.

– Jeg er utrolig heldig som får ha Bernardo på laget mitt. Jeg nyter å ha ham på treninger og i kamper. Portugal er svært heldige som har ham på landslaget. Han er en fantastisk gutt. Jeg elsker ham, lyder det fra Guardiola.