STIKKVÅPEN: Én mann er skadet med et mulig stikkvåpen i Torshov-området tirsdag kveld. Mannen ble funnet i denne trappeoppgangen.
STIKKVÅPEN: Én mann er skadet med et mulig stikkvåpen i Torshov-området tirsdag kveld. Mannen ble funnet i denne trappeoppgangen. Foto: Vidar Ruud / Scanpix

Mann alvorlig skadet etter mulig knivstikking – to personer pågrepet

En mann ble funnet skadet i en oppgang på Torshov i Oslo tirsdag kveld. Mannen er antatt å ha blitt påført stikkskader, og politiet behandler saken som en kriminalsak.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet fikk melding fra AMK klokken 21.33 om at en mann var funnet i en oppgang med uavklarte skader på kroppen.

Fornærmede har selv gitt få opplysninger om foranledningen, men etter undersøkelser av oppgangen antar politiet at skadene er påført av en annen person.

– Vi behandler dette som en kriminalsak. Vi har kontroll på en mann i 50-årene i en leilighet i blokken. Vi jakter fortsatt en tredjeperson som vi har opplysninger om at kan ha vært involvert, sa operasjonsleder Tor Jøkling til TV 2.

To pågrepet

Mannen i 50-årene hadde først status som vitne, men er nå pågrepet status er endret til siktet.

Litt før klokken 07.00 onsdag opplyste politiet at siste person var pågrepet.

– To menn er pågrepet i saken. Den ene ble tatt inn som vitne, men statusen er endret til siktet. En annen mann ble pågrepet på morgenen - rundt kl. 04.00 i natt. Vi kan ikke utelukke at flere er involvert, men vi har ingen aktive søk gående, sier Anders Johnsrud til TV 2.

Politiet vil ikke kommentere om de er kjenninger, deres relasjon eller om den siste pågripelsen.

Stikkskader

Skadeomfanget til fornærmede betegnes som alvorlig, men ikke livstruende og han ble raskt fraktet til sykehus, opplyser politiet.

– Det skadde ligger fortsatt på Ullevål og er foreløpig ikke i stand til å bli avhørt, sier Johnsrud. Det er snakk om stikkskader.

Politiet ønsker ikke å si noe om hva slags stikkvåpen som er blitt brukt.

Ifølge Johnsrud er det gjort flere beslag i saken.

Politiet mener leiligheten er åstedet for hendelsen, og er sperret av.