Carragher fastholder kritikken mot Pogba – får svar fra TV 2-ekspert

Jamie Carragher står fast på kritikken han kom med mot Paul Pogba tidligere denne sesongen. Nå får han svar fra TV 2-ekspert.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester Uniteds midtbanestjerne Paul Pogba scoret fire mål på 20 kamper under José Mourinho denne sesongen, men etter ankomsten til Ole Gunnar Solskjær har franskmannen scoret ni mål på 14 kamper – inkludert scoringen i 2-0-seieren mot Chelsea mandag.

Se Pogbas scoring mot Chelsea i Sportsnyhetene øverst!

En av dem som var svært kritisk til Pogbas innsats under José Mourinho var Sky Sports-ekspert Jamie Carragher. Han beskyldte blant annet Pogba for manglende spilleforståelse.

– Han er ikke så god som han tror han er. Han har talent, men det største problemet er at han mangler spilleforståelse, uttalte blant annet Carragher.

Og slo fast:

– Dersom Mourinho forlater United, så vil ingen se en ny Pogba. Det kan jeg forsikre alle Manchester United-fans om.

Etter å ha blitt konfrontert med sine tidligere uttaelser etter Pogbas praktkamp mot Chelsea, medgir Carragher at han står fast på sine tidligere uttalelser.

– Han har vært en åpenbaring under Ole Gunnar Solskjær fordi han lar Pogba spille uten å måtte jobbe defensivt, svarer Carragher på Twitter.

– Men jeg vil ikke endre mitt standpunkt på at Pogba skulle ha levert mer for Manchester United og José i sine første to sesonger, uansett hvilke system han ble satt opp i.

– Spilte med restriksjoner under Mourinho
TV 2-ekspert Erik Huseklepp stusser over at Carragher mener at Pogba ikke bidrar defensivt under Ole Gunnar Solskjær.

HYLLER POGBA: Erik Huseklepp er ikke enig i kritikken mot Pogba.
HYLLER POGBA: Erik Huseklepp er ikke enig i kritikken mot Pogba. Foto: Varfjell, Fredrik

– Han har fått frie tøyler i det offensive spillet sitt, og det har vi sett effekten av. Under Mourinho måtte han spille med klare retningslinjer og restriksjoner, og Mourinho fikk ikke det beste ut av den lekne og fantastiske fotballspilleren Pogba er, sier Huseklepp til TV 2 Sporten.

– Jeg er ikke enig i at han ikke jobber defensivt under Solskjær. For det gjør han, kontrer Huseklepp.

Den tidligere Brann, Bari, Portsmouth, Birmingham og FKH-spilleren vil heller ikke være på at Pogba mangler spilleforståelse.

– De to første årene presterte ikke Pogba så bra som han hadde ønsket. Men Pogba er en utrolig smart fotballspiller, og svaret på at han mangler spilleforståelse får du hvis ser gjennom video av det Pogba har vist de siste to månedene. Et eksempel er jo hvordan han brøt spillet og kjapt og presist spilte fri Marcus Rashford på halvspretten mot Leicester, sier Huseklepp, og poengterer at han kunne nevnt flere andre eksempler som viser Pogbas gode spilleforståelse.

– Den beste i Premier League
Huseklepp mener Pogba har fremstått som den beste midtbanespilleren i Premier League under Solskjærs ledelse.

– Ja, i mitt hodet så har han vært den desidert beste etter at Solskjær tok over. Mer er det ikke å si om det, for tallene han har levert snakker for seg selv, konkluderer han.