Slutter i Tid for hjem etter elleve år: – Det er vemodig

Tid for hjems elektriker Gunnar Fjellestad (38) gjør sitt siste program tirsdag.

Tirsdag annonserte Gunnar Fjellestad (38) at han slutter i Tid for hjem, og at kveldens episode blir hans siste som fast elektriker i programmet.

– Det er vemodig. Jeg har fått lov til å være i programmet i elleve år, og jeg har fått lært mye av noen fantastiske kolleger, sier Fjellestad i en video på programmets Facebook-sider.

Takker seerne

Fjellstad benytter også anledningen til å takke alle de trofaste seerne.

– Takk til dere som har sett på programmet! Dere har gitt meg motivasjon og inspirasjon til å lage gode, og kanskje litt rare, lys-løsninger, sier han videre.

I videoen forklarer han også hvorfor han har tatt avgjørelsen om å slutte.

For fem måneder siden ble Fjellestad nemlig tobarnsfar, i tillegg til Alfred (3) er han nå også pappa til lille Herman, og elektrikeren skal ut i pappaperm om ikke lenge.

– Ikke forenelig

Til TV 2 sier han at familien i 2017 flyttet til hjemplassen Sandane i Nordfjord, og at han har pendlet mellom hjemme og Tid for hjem-prosjektene.

– Som regel har jeg reist på jobb søndag og kommet hjem fredag. Etter at jeg ble far til to, har jeg innsett at dette ikke er forenelig, forklarer han.

Hans siste prosjekt med Tid for hjem-teamet var i fjor, og Fjellestad innrømmer at det er litt rart å ikke jobbe sammen med dem lenger.

– Jeg kjenner at jeg savner gjengen og de kreative prosessene. Det er litt vemodig, for jeg har jo vært med dem lenge. Samtidig føles det riktig, for akkurat nå er det best å være hjemme, sier han.

Hyller kollegaen

Kjersti Bergesen (56), som har vært en del av programmet siden oppstart i 2004, synes det er trist at Gunnar sluttet. Hun har bare gode ord å si om sin tidligere kollega og venn.

– Gunnar er en alt-mulig-mann som alltid har godt humør. Han er så nysgjerrig og interessert i alt mulig, noe som har gjort at han alltid har overrasket oss med bedre løsninger enn vi noen gang kunne håpet på.

Hun har imidlertid stor forståelse for valget han har tatt.

– Han har funnet drømmeboligen i hjembygda og blir far til nummer to – det er en del av livet, sier hun.

Se Tid for hjem tirsdager klokken 20.00 på TV 2 og TV 2 Sumo.