UTVIST: Sergio Ramos ble utvist da Real Madrid tabbet seg ut på eget gress. Foto: REUTERS/Susana Vera
UTVIST: Sergio Ramos ble utvist da Real Madrid tabbet seg ut på eget gress. Foto: REUTERS/Susana Vera

Real Madrid gikk på pinlig hjemmetap

Real Madrids gullsjanser er i ferd med å forsvinne etter at de rotet bort en 1-0-ledelse og tapte 1-2 hjemme mot Girona søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Real Madrid - Girona 1-2

Det så ut til at Real Madrid skulle svare Barcelonas seier lørdag da Casemiro sendte vertene i ledelsen etter 25 minutter. Men mål i andreomgang av gjestenes Cristhian Stuani og Portu sørget for en nitrist dag for de hvite fra hovedstaden.

Nå er avstanden opp til serieleder på Barcelona på hele ni poeng, etter at Real Madrid den siste tiden hadde begynt å kutte inn på erkerivalens forsprang. Atlético Madrid er to poeng foran byrivalen etter søndagens resultat.

På overtid ble vondt til verre for Real da Sergio Ramos ble utvist etter sitt annet gule kort. Kapteinen fikk sitt andre gule etter et brasseforsøk i motstanderens boks. Det mente dommeren var farlig spill, og dermed ble forsvareren utvist for 25. (!) gang i Real Madrid-trøyen.

Helt på tampen var også keeper Thibaut Courtois med frem, og belgieren kom faktisk til en farlig avslutning på overtid, men headingen gikk utenfor mål.

Nå venter Levante på bortebane for Real Madrid, før det blir to møter mot erkerival Barcelona. Først i cupen, der de hvite har et godt utgangspunkt etter 1-1 på Camp Nou. Deretter i serien, en kamp hovedstadslaget trolig må vinne om de ønsker å beholde gulldrømmen i live.

Girona klatrer opp på 15. plass med den overraskende seieren. Avstanden ned til nedrykk er på fire poeng.

(©NTB/ TV 2)