FILM: Et filmdistribusjonselskap puster nytt liv i en åtte år gammel TV-serie.
FILM: Et filmdistribusjonselskap puster nytt liv i en åtte år gammel TV-serie. Foto: Chris Jackson / AFP

Vil gi ut film med Meghan Markle

Filmen lages basert på en TV-serie fra 2011, og Meghan spiller en svært festglad jente.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da Markle giftet seg med prins Harry, la hun skuespillerkarrièren på hylla.

Det er derfor usikkert hva den kongelige familien i Storbritannia vil syns om den nye filmen, som inkluderer en festglad Meghan Markle.

Filmen er basert på TV-serien «The Boys & Girls Guide to Getting Down» fra 2011, hvor kun én episode ble vist før den ble tatt av luften.

Nå har derimot Artist Rights Distribution kjøpt rettighetene til TV-serien. De planlegger å gi ut en film basert på materialet, skriver The Hollywood reporter.

Kokainsniffende Meghan

Under TV-seriens korte levetid, fikk man se nye og ukjente sider av Markle. Serien viser en tur på byen, vist fra perspektivet til noen venner i 20-årene.

Karakteren Dana er portrettert av Markle. Det første klippet av Dana viser at hun kler på seg en åletrang kjole. Senere uttaler hun at hun ikke er på utkikk etter en mann for kvelden, men kler seg slik for sin egen del.

Dana og venninnen i serien drar så videre til et utested, hvor Meghans karakter sniffer et ukjent stoff.

TV-serien varte ikke lenge på skjermen, men får forlenget levetid når den planlagte filmen skal utgis iløpet av 2019.

– Spekulativt

TV 2s kongehusekspert Kjell Arne Totland mener filmen er en spekulativ måte for å tjene penger på Meghans skuespillerfortid.

– Jeg skal innrømme at jeg tenkte «Hva blir det neste den høygravide hertuginnen av Sussex skal utsettes for?». Alt rundt prins Harrys flotte frue selger som varmt hvetebrød, legger han til.

Han tror et slikt filmprosjekt vil være både uønsket og forstyrrende for Meghan og resten av kongefamilien.

– Men jeg vet ikke om det er så mye de får gjort, annet enn å minne både pressen og publikum på at det i utgangspunktet dreier seg om én episode i en TV-serie som ble spilt inn for hele åtte år siden, sier Totland.