Carina Olset (37) avslører kjønnet på babyen

God kveld Norge (TV 2): NRK-profilen Carina Olsets VM-dilemma: – Håper jeg rekker det!

Etter full klaff på Tinder traff NRKs Carina Olset mannen i sitt liv, Hønefoss-spilleren Tor Øyvind Hovda.

Kort tid senere delte de gladnyheten på sosiale medier.

«Flytta inn alene. Flytter ut med en beboer i magen. Til våren blir vi tre» skrev Olset på Instagram i oktober.

Venter ei jente

Hun har ledet NRKs største sportssendinger de siste årene, og etter planen skal Olset nå til Østerrike for å dekke nok et Ski-VM.

Se God kveld Norge lørdager klokken 22.00 på TV 2 og TV 2 Sumo.

– Jeg håper jo at hun inni magen har det så bra at det ikke er noe stress å dra dit, sier 37-åringen til God kveld Norge og røper samtidig at hun venter en liten jente.

– Hvis jeg får beskjed fra jordmora eller hvis jeg føler usikkerhet, eller hvis det er en liten ting som tilsier at jeg ikke burde reise – så reiser jeg ikke.

Nylig flyttet NRK-profilen og samboeren inn i sitt nye hjem i Hønefoss, en drøy time unna Oslo og Marienlyst.

– Når babyen kommer, og jeg skal ha permisjon, så skal jeg ha permisjon. Jeg kommer ikke til å være en sånn som prøver å forte meg tilbake til jobb.

– Nydelig å føle seg normal

Olset har tidligere vært åpen om sykdommen ulcerøs kolitt. I 2015 fortalte hun modig om hvordan livet er som omreisende TV-reporter med fordøyelsessykdommen.

– Det er mange andre rammet og de spør meg om råd eller bare takker meg for at jeg har gjort det litt mindre vanskelig å snakke om sykdommen, sa hun til God morgen Norge i 2016.

I 2018 ble Olset friskmeldt.

– Jeg har vært under oppfølging på sykehuset i veldig mange år og fått god hjelp. Og det er jo, tro det eller ei, helt nydelig å føle seg normal. Det tar man ikke som en selvfølge når man har slitt såpass mye som jeg har gjort.