Vendela om Petters ukjente fortid: – Jeg tror ikke folk vet det om ham

NYDALEN (TV 2): Nå er vi vant til å se Petter Pilgaard (38) på TV-skjermen, men hva jobbet han som før?

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da Petter Pilgaard (38) først ble kjent for det norske folk gjennom Paradise Hotel i 2009, drakk han gjerne champagne fra natt til dag og spradet rundt i dyre merkeklær.

Da han deltok på Farmen Kjendis i 2016, hvor han møtte kjæresten Vendela Kirsebom (52), fikk vi se en ny, ujålete og arbeidsom side av ablegøyemakeren, og han ble raskt en TV-favoritt i norske hjem med sitt smittende humør.

Få personer tenker likevel på Petter Pilgaard synonymt med fornuftig pengebruk og kontorjobb.

Men det var nettopp de stikkordene som preget livet hans før han ble reality-kjendis; han jobbet nemlig som finansrådgiver.

Mamma-Pilgaard støttet Paradise Hotel

Vi møtte Pilgaard-familien i forbindelse med episoden av «Familieduellen» som sendes på TV 2 lørdag klokken 20:00.

Familieduellen er TV 2s nye lørdagssatsing, med premiere lørdag 9. mars 2019 kl. 20.00..
Familieduellen er TV 2s nye lørdagssatsing, med premiere lørdag 9. mars 2019 kl. 20.00.. Foto: Espen Solli/TV 2

På 38-åringens lag var blant annet mamma Wenche Pilgaard Mark (66) og kjæreste Vendela Kirsebom.

  • Se klippet øverst i saken, der mamma Pilgaard forteller om hvordan reality-stjernen var som barn.

Denne lørdagen går programmet ut på at Pilgaard-klanen skal prøve å slå Jan Thomas' familielag, og dermed kunne gi 50.000 kroner til et veldedig formål.

Mamma Pilgaard syns det var spennende å være med sønnen på en TV-opptreden, og tror han gjorde lurt i å prioritere bort A4-livet og satse på en karrière i rampelyset.

– Hva tenkte du da Petter valgte bort finansjobben for reality-TV?

– Jeg måtte bare tenke at: «Ok, dette går bra. Det er bedre å angre på ting man har gjort. Go for it». Petter har oppnådd masse fordi han tør å hoppe ut i utfordringer.

Entertainer

Bærumsmannen er veldig takknemlig for at moren har vært støttende overfor de noe utradisjonelle valgene han har tatt. Han savner ikke en åtte til fire-jobb.

– Jeg liker å ta de mulighetene jeg får. Jeg lukker øynene og satser på at det funker. Jeg liker tilværelsen jeg har nå, at ingen dager er like og at jeg opplever masse fint. Hadde jeg ikke vært med på reality, hadde jeg ikke funnet kvinnen i mitt liv. Det har kommet masse godt ut av Paradise Hotel og andre reality-serier. Jeg hadde aldri vært det foruten, sier han.

Pilgaards modellkjæreste mener han skal fortsette å være tro mot den han er, og fortsette med å underholde Norge.

– Jeg tror ikke folk vet det om ham, at han jobbet med finans. Kanskje noen, om de blir minnet på det. De aller fleste føler nok at han er entertainer, og det er han. Det er der han passer hjemme, sier Vendela Kirsebom avslutningsvis.