SLUTT: Cecilie Skog og Aleksander Gamme har avsluttet forholdet.
SLUTT: Cecilie Skog og Aleksander Gamme har avsluttet forholdet. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix

Slutt mellom Skog og Gamme

Det er slutt mellom eventyrerne Cecilie Skog (44) og Aleksander Gamme (42).

Det informerer det tidligere paret om på sosiale medier.

«Joda, livet er nu en vakker dans av opp- og nedturer. Og med et slikt imponerende stykke livsfilosofi, takker vi for oss, som par.», skriver Cecilie Skog i et innlegg på Instagram.

– Behøvde litt tid

Paret har vært kjærester siden 2014. Senere samme år fikk de datteren Vilja. To år etter kom datter nummer to, Vega, til verden.

«En gang i høst tok vi altså beslutningen om å ikke være kjærester lenger. Og så behøvde vi litt tid i fred. Kjenne etter, ville vi virkelig dette? Vi er like på mange områder, samme frisyre osv. Men veien bak oss snor seg mellom ulike verdisett, behov og drømmer.», skriver Skog videre på Instagram.

Også Gamme har publisert samme tekst på sin Instagram-profil.

Valentinesdagen

I innlegget skriver Skog at forholdet har vært et eventyrlig seilas med fine og uforglemmelige øyeblikk, med et par utbrente samlivsterapeuter på veien.

De vil likevel se på bruddet med perspektiv og takknemlighet.

«Vi er friske og ganske raske, vi er gode venner, vi er glad i hverandre, og vi er fremdeles unge og lovende. Og vi har vi to vidunderlige småtroll som gir livet fullstendig mening.»

Det offentlige innlegget som annonserer samlivsbruddet kom på selveste Valentinesdagen, som de feirer sammen med døtrene i utlandet.