Christer er ute av Torpet kjendis: – Trivdes ikke med tilværelsen her

STANGE (TV 2): Christer Rødseth (28) fikk et kort opphold på Torpet kjendis.

Etter at kokk Christer Rødseth (28) tapte den tredje tvekampen på Farmen kjendis, gikk turen videre til Torpet kjendis.

Der ble Christer, som er kaptein på Kokkelandslaget, møtt av tre andre deltakere: Kunstner og forfatter Aune Sand (52), blogger Kristin Gjelsvik (32) og artist Carina Dahl (33).

Nykommeren på Torpet kjendis må alltid kjempe for sin plass, så etter to dager på den lille husmannsplassen måtte Christer ut i en konkurranse.

De tre opprinnelige Torpet kjendis-deltakerne skulle bestemte hvem av dem som skulle konkurrere, og de ble enige om at det var Carinas tur.

Se Torpet kjendis på TV 2 Sumo.

Nok et tap

I onsdagens episode av Torpet kjendis på TV 2 Sumo møtes Christer og Carina til konkurranse i «spikeren», som går ut på å memorere og treffe tre blinker på en planke.

Når spikrene er banket ned og planken snus, viser det seg at Carina er den mest treffsikre. Mens hun har tre treff, har Christer kun ett treff.

Dermed blir det nok et nederlag for Christer, og han må forlate Torpet kjendis etter kun to dager.

– Jeg har blandede følelser nå. Det hadde vært gøy å være på Torpet lenger, men jeg kjenner også at det er deilig å skulle reise hjem, når jeg først ikke skal være på Farmen, sier han til TV 2 like etter tapet.

Se intervjuet med Christer i videoen i toppen av saken.

TORPET-GJENGEN: Aune Sand, Carina Dahl, Christer Rødseth og Kristin Gjelsvik. Foto: Alex Iversen/TV 2
TORPET-GJENGEN: Aune Sand, Carina Dahl, Christer Rødseth og Kristin Gjelsvik. Foto: Alex Iversen/TV 2

Trivdes ikke

Christer forteller at han ikke trivdes like godt på Torpet som han gjorde på Farmen-gården.

– Jeg trivdes ikke like godt med tilværelsen her, som på Farmen. På Farmen var det mye som skjedde, og vi sto på fra morgen til kveld. Jeg liker å ha et høyt tempo, så da var der rart å komme til Torpet, som ble litt for rolig for meg, sier han.

Det var ikke deltakerne på Torpet kjendis som var problemet, påpeker Christer.

– Det var kjempehyggelig å komme inn hit, og de andre er dødskoselige. Det var åpne armer, og jeg fikk konjakk. Det er ikke menneskene her som er problemet, men det er tilværelsen med tempoet som er mye lavere, sier han.

Tapte ikke med vilje

Da Christer etter tvekamp-tapet fikk beskjed om at han ville få en ny sjanse til å kjempe seg inn på gården igjen, var han først innstilt på å klare det.

– Jeg ble først dødsgiret for å få en ny sjanse, men så fant jeg ikke helt motivasjonen til å kjempe meg videre. Jeg forventet noe helt annet av Torpet enn det her. Jeg forventet en større gård, flere mennesker og flere dyr. Jeg trodde det skulle være et parallelt univers til Farmen, og ikke en restitusjonscamp for utslitte Farmen-deltakere, sier han.

Christer hevder at han likevel gjorde sitt beste i konkurransen mot Carina.

– Jeg tapte ikke med vilje i dag, fordi jeg ville virkelig komme meg tilbake til Farmen-gården, sier han.

– Jeg tapte fordi Carina hadde en annen strategi enn meg. Jeg tenkte at jeg bare skulle se på blinkene og huske, men jeg burde nok målt opp med hendene, slik hun gjorde. Men jeg så på konkurransen som en morsom ting, så jeg var kanskje ikke så seriøs som jeg burde ha vært, sier han.

KAMP: Carina og Christer møtte hverandre i presisjonskonkurransen «spikeren». Foto: Alex Iversen/TV 2
KAMP: Carina og Christer møtte hverandre i presisjonskonkurransen «spikeren». Foto: Alex Iversen/TV 2

Ingen nykommere blir værende

Hittil har ingen fra Farmen kjendis-gården blitt værende på Torpet kjendis. Christer er den fjerde deltakeren som forlater den lille gården etter et kort opphold.

Modellagent Donna Ioanna (49) tapte duellen da hun ankom Torpet kjendis, mens tidligere TV-predikant Runar Søgaard (51) valgte å trekke seg etter kun én dag. Utfordrer Alex Rosén (50) tapte også duellen da han ankom Torpet kjendis.

Til tross for dette, mener Christer at det er mulig å kjempe seg inn på Torpet kjendis.

– Det er helt klart mulig, men samtidig er det litt vanskelig å bryte det trekløveret. Og jeg tror at flere som kommer hit fra Farmen, kommer til å kjenne på at det er en helt annen tilværelse på Torpet, sier han.

Tror Aune vinner

Trioen Aune, Kristin og Carina har nå vært sammen på Torpet kjendis i over tre uker.

Christer har en tanke om hvem han tror får komme til Farmen kjendis-gården.

– Jeg tror Aune er den som klarer å snike til seg en plass på gården. Han er nok den største taktikeren på Torpet. Han tenker veldig mye, og han er en luring, sier han.

​Se Farmen kjendis mandag, onsdag og søndag på TV 2 og TV 2 Sumo.

Se Torpet kjendis mandag, onsdag, fredag og søndag på TV 2 Sumo. ​​​​​​​