INSTAGRAM-MILLIONÆR: Michelle Lewin har 13,4 millioner Instagram-følgere, og tjente i 2017 nesten 39 millioner kroner på virksomheten.
INSTAGRAM-MILLIONÆR: Michelle Lewin har 13,4 millioner Instagram-følgere, og tjente i 2017 nesten 39 millioner kroner på virksomheten. Foto: Instagram

Her angriper grisen Instagram-stjernen

Fotoseansen i Bahamas gikk ikke helt som planlagt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da Instagram-stjernen Michelle Lewin, en av verdens største navn innen fitness og budybuilding, skulle fotograferes på Bahamas nylig, fikk hun seg en smertefull opplevelse, skriver This is Insider.

Øya Big Major Cay Island, der fotoseansen ble holdt, er kjent for sine ville griser som ofte svømmer rundt i strandkanten.

Før fotoseansen får begynt, kommer en av grisene på Lewin bakfra, og tar et større jafs av Instagram-stjernen.

Se dette innlegget på Instagram

🐷🤨🤷🏼‍♀️😂

Et innlegg delt av Michelle Lewin (@michelle_lewin)

Hun har selv lagt ut en video av hendelsen, som blant annet viser det røde bitemerket hun står igjen med etter biteangrepet.

I videoen ser det ut som om Lewin kommer relativt uskadd fra opplevelsen, og ler høylytt av det som har skjedd.

32-åringen fra Venezuela tjente i 2017 nærmere 39 millioner kroner på Instagram-virksomheten sin, og er kåret til en av de mest innflytelsesrike fitness-stjernene i verden av Forbes. Hun skal tjene opp mot 86.000 kroner per innlegg som blir lagt ut.

Øyens griser har figurert med kjente skikkelser før, og ble avbildet sammen med Kendall Jenner og Bella Hadid i en reklame for den katastrofale luksusfestivalen Fyre Festival – ofte omtalt som festivalenes «Hunger games».