NYE DRAKTER? Dette skal være Arsenals nye Adidas-drakter fra og med sesongen 2019/2020.
NYE DRAKTER? Dette skal være Arsenals nye Adidas-drakter fra og med sesongen 2019/2020. Foto: Twitter

Disse bildene får Arsenal-fansen til å juble

Bildene av det som skal være Arsenals nye drakter for sesongen 2019/2020 faller i svært god smak blant fansen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Adidas erstatter fra og med neste sesong Puma som leverandør av Arsenals draktsett i en avtale som sikrer London-klubben over tre milliarder kroner i løpet av en femårsperiode.

Avtalen er en av de mest lukrative draktavtalene i europeisk toppfotball, og dobbelt så mye verdt som London-rival Tottenhams kontrakt med Nike, skriver The Daily Mirror.

Men det er langt bak Manchester Uniteds svært økonomisk innbringende avtale med Adidas, som sikrer Old Trafford-klubben hele 750 millioner kroner årlig.

Nå har bilder av det som skal være Arsenals nye draktsett fra Adidas lekket på sosiale medier. Ifølge The Mirror er bildene trolig ekte, ettersom representanter fra Adidas tirsdag denne uken var på besøk på Emirates Stadium for å planlegge lanseringen av de nye draktene.

Foreløpig vil imidlertid ingen fra Adidas' kommentere bildene av det som skal være Arsenals nye drakter.

På sosiale medier har imidlertid de lekkede bildene fått Arsenal-fansen til å juble. Draktene er inspirert av Arsenals klassiske draktsett fra 1980-årene, og vil garantert hente frem nostalgien hos de litt eldre supporterne av den tradisjonsrike engelske Premier League-giganten.

Dersom bildene viser seg å bli de offisielle draktene, vil den nye Arsenal-trøyen være i salg i butikkene fra og med tidlig i august.

– Jeg mener disse bildene nesten er for gode til å være sant, men om det stemmer, kommer jeg garantert til å kjøpe dem, skriver en Arsenal-supporter på Twitter.

– La dette være sant. Ingen kan slå den biten av retro, skriver en annen supporter.

– Jeg er forelsket, lyder det fra nok en supporter på sosiale medier om det som skal være Arsenals nye draktsett.

Etter å ha hatt Nike som draktsponsor i to tiår, har Puma prydet draktene til Arsenal de siste fem sesongene. Arsenal hadde Adidas sist i 1993/94-sesongen. Den nye avtalen trer i kraft fra 1. juli 2019.