POENGKONGE: Rasmus Ahlholm har vært i fyr og flamme for Vålerenga denne sesongen. Nå kan han bli første spilleren som når 80 poeng i løpet av en sesong, siden 2001/2002-sesongen.
POENGKONGE: Rasmus Ahlholm har vært i fyr og flamme for Vålerenga denne sesongen. Nå kan han bli første spilleren som når 80 poeng i løpet av en sesong, siden 2001/2002-sesongen. Foto: Hagen, Fredrik/NTB Scanpix

«Ereviks femmer» for januar: Kan slå nesten 20 år gammel rekord

Her er TV 2-ekspert Bjørn Ereviks utvalgte fra Get-ligaen i november.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hver måned kårer TV 2s ishockeyekspert, Bjørn Erevik, månedens lag i Get-ligaen.

Nå er de utvalgte for januar klare, og her er hans utvalgte.

Se videoen på TV 2 Hockeys facebookside!

Keeper - Steffen Søberg (Vålerenga):

Vålerenga var drøye 45 sekunder unna å gjøre rent bord i januar. Det ble med ett tap på straffer mot Oilers. Bortsett fra det var Oslo-klubben feilfri.

Back - Stefan Espeland (Vålerenga)

Fortsetter å levere en meget god sesong og kan ende opp helt i topp blant de backene med flest poeng i løpet av én sesong.

Back - Victor Björkung (Frisk)

Svensken fortsetter å levere meget sterke prestasjoner for Frisk Asker. Blant annet med et hat trick mot Stjernen, men Björkung har også vist seg som en bra defensiv spiller for Asker-klubben.

Løper - Patrick Thoresen (Storhamar)

Storhamar har en januar bak seg med variable prestasjoner. En som ikke er spesielt variabel, men som leverer sterke prestasjoner, det er kongen av Hamar, Patrick Thoresen.

Center - Tobias Lindström (Vålerenga)

På center-plass er det endelig plass til Tobias Lindström. Vålerengas center har ikke helt nådd opp i minde tidligere femmere, men i janaur var det utvilsomt Lindström som fortjente den plassen. Hadde et januar sammen med Enga som det luktet svidd av!

Løper - Rasmus Ahlholm (Vålerenga)

Ahlholm hadde cirka 3,5 poeng i snitt i januar. Det er det bare å ta av seg hatten for. Han leverer måned eter måned, og spesielt den siste tiden har kombinasjonen Lindström og Ahlholm vært dødelig for Vålerenga.

Ahlholm kan faktisk bli den første spilleren som passerer 80 poeng siden Kyle McDonough gjorde det for Frisk Asker i sesongen 2001/2002.