Dobbel Zuccarello-assist i Rangers-seier

Mats Zuccarello sørget for to målgivende pasninger da New York Rangers vant 4-1 mot Toronto Maple Leafs på hjemmebane i NHL søndag.

SEIER: Mats Zuccarello feirer sammen med lagkameratene Adam McQuaid og Brady Skjei. Foto: Bill Kostroun/AP

Zuccarello har notert seg for 15 målpoeng – fem mål og ti assists – på ti kamper siden 12. januar, ifølge NHL. Også i kampen mot canadiske Maple Leafs søndag plukket nordmannen poeng og bidro til seier.

Det første målet kom etter bare 28 sekunder, da Mats Zuccarello og Chris Kreider gjorde forarbeidet og Mika Zibanejad satte inn scoringen. Ti minutter senere utlignet Maple Leafs ved Kasperi Kapanen.

Det gikk dog ikke lenge før Rangers igjen fikk overtaket og sørget for nok en scoring. Jimmy Vesey fikset 2-1.

Toronto kom til Madison Square Garden med sin lengste seiersrekke for sesongen i bagasjen. Laget hadde fire triumfer på rad og hadde tatt poeng i de seks siste kampene.

Selvtilliten fra Canada-lagets forrige kamper holdt imidlertid ikke i møtet med et sterkt Rangers-lag, som etter en målløs andre periode satte pucken i mål to ganger i sluttperioden. Adam McQuaid, med assist fra Zuccarello, scoret etter 12 minutter, før Kevin Hayes leverte et uassistert mål sju minutter senere til stillingen 4-1.

Zuccarello fikk 20 minutter og 12 sekunder på isen søndag.

Rangers-målvakt Alexandar Georgiev bidro sterkt til seieren med sterke 55 redninger.