Mahamadou Niakité trente Martial i Les Ulis, en liten klubb i en forstad noen mil sørvest for Paris. Etter lang tid med spekulasjoner forlenget endelig Martial sin kontrakt med United i slutten av januar. Og Niakité er klar på at det aldri ville skjedd om Mourinho fortsatt var manager.

– Nei, han hadde ikke forlenget. Men det handlet ikke bare om Mourinho. Men at Solskjær kom inn i klubben, har gjort at Anthony vil bli og fortsette eventyret.

Niakaté har vært i Les Ulis siden han som liten spilte på lag med Thierry Henry. Han er kompis med Patrice Evra, og trente Anthony Martial, som var i klubben fra 6 til 14. I tillegg har klubben produsert spillere som tidligere Arsenal-spiller Yaya Sanogo og Porto-spiss Moussa Marega. Til å være en liten klubb, er antall toppspillere de har produsert imponerende. Niakaté mener at noe av nøkkelen ligger i at det ikke nødvendigvis er så lett å vokse opp i en forstedene til Paris.

– Han kom fra et røft nabolag. Vi har fotball her, men også gjenger. Det gjorde han mentalt tøff å starte karrieren i en slik klubb. Mouinho klarte ikke å knekke han. Ingen andre heller. Det er fordi denne klubben herdet ham.

– Samme som da han var liten

Fem mil lenger øst ligger Roissy-en-Brie. Paul Pogba vokste opp i den lille forstaden, og bodde i en blokk noen minutters gange fra klubben han spilte i fram til han var 13. Sambou Tati var Paul Pogbas trener, helt fra storebrødrene Florentin og Mathias tok med den tre år yngre lillebroren på laget.

– Han er den samme som han var liten. Han er morsom, og vitser mye, sier han. Men da han Tati kritiserte spillet hans, var ikke Pogba like fornøyd.

– Han liker det ikke når folk sier at han ikke er en god spiller.

Tati mente Paul var litt for glad i å drible, og at en dag tok han til side.

– "Paul, du er ikke Ronaldinho, du må spille enklere." Etter det begynte han å gråte. Men han kom ut i andre omgang, og spilte bedre. Han forandret seg etter det.

Om det var for mye kritikk fra Mourinho som gjorde at Pogba ikke var på sitt beste, er ikke godt å si, men Tati mener det er en helt annen Pogba vi ser nå.

– Under Mourinho var han trist. Nå er han glad, han er fri.

Pogba var Marseille-fan

Tirsdag skal begge møte storklubben fra byen de vokste opp i. Paris Saint-Germain kommer på besøk til Manchester, men for Pogba vil det ikke bety et møte med en gammel favorittklubb.

– Nei, han heiet på Marseille da han vokste opp, forteller Tati.

Martial var derimot en stor PSG-fan. Men Martias tidligere trener heier på Manchester United etter at kompisen hans, Patrice Evra, spilte der og hans gamle elev Martial nå spiller der.

– Jeg liker godt "Babyface" Ole Gunnar Solskjær, ler Niakaté.