SULTEN: Alexis Sanchez har lyst å oppleve en Champions League-triumf med Manchester United. Foto: Dylan Martinez / Reuters.
SULTEN: Alexis Sanchez har lyst å oppleve en Champions League-triumf med Manchester United. Foto: Dylan Martinez / Reuters.

Sanchez tror Solskjær kan lede United til Champions League-tittel

Alexis Sanchez har troen på at Manchester United kan gå hele veien i Champions League

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Manchester United - Paris Saint-Germain på TV 2 Sport 1 og TV 2 Sumo tirsdag fra kl. 20.00.

Alexis Sanchez har aldri vunnet Champions League-tittelen. Selv om chileneren var i Barcelona i tre sesonger var han ikke en del den spanske klubbens triumfer i Mesterligaen.

Barcelona vant det gjeve trofeet tre måneder før Sanchez kom til klubben og vant sesongen han signerte for Arsenal.

Nå har chileneren håp om å vinne med Manchester United og Ole Gunnar Solskjær.

– Champions League er drømmen til enhver fotballspiller. Jeg så hvordan da var i Barcelona og jeg håper at jeg kan vinne den en gang. Hvorfor ikke gjøre det her? Vi har kommet oss forbi gruppespillet og PSG er neste hinder. Det er en stor oppgave, men det 180 minutter med fotball. Alt kan skje, sier Sanchez ifølge The Mirror.

Chileneren har stor tro på at de røde djevlene kan gå seirende ut av duellen med de franske mesterne, som er uten skadede Neymar og Edinson Cavani.

– United er en klubb med så mye historie og kan slå hvem som helst. Om vi vinner på Old Trafford og ikke slipper inn mål, da er vi favoritter i returoppgjøret. Jeg tror vi kan gjøre det, og dette United-laget har gode muligheter til å score i Paris, forteller Chileneren.

Etter Ole Gunnar Solskjærs inntog i Manchester United har laget vunnet ti av elleve kamper og klatret opp på fjerdeplass i Premier League. En oppgave som så umulig ut da José Mourinho var ved roret. Sanchez vil ikke røpe hva som har skjedd i garderoben etter at nordmannen tok over.

– Jeg snakker aldri om det som skjer i garedroben. Folk sier at slik som ting har endret seg, som om det er et mirakel. Jeg tror ikke på mirakler. Det eneste jeg tror på er hardt arbeid. Det er det vi har gjort, sier 30-åringen.

En som har vist sin klasse etter at Solskjær tok over, er Paul Pogba. Franskmannen har scoret åtte mål i ligaen og assistert fem mål under kristiansunderen. Midtbanespilleren høster skryt av lagkameraten sin.

– Paul Pogba er fremdeles ung. Han er en fantastisk spiller og er en vi stoler på. Jeg ser at han er mye mer involvert i spillet nå og han gjør det virkelig bra. Det er en god atmosfære i klubben, sier Alexis Sanchez.