– Guardiola var skeptisk til Agüero

TV 2-eksperter er imponert over hvordan Agüero fortsetter å levere på banen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I en knusende 6-0-seier over Chelsea scoret Sergio Agüero sitt ellevte hat-trick for Manchester City.

Med det tangerte han rekorden til Alan Shearer.

Se Agüeros hat-trick og alle målene i videovinduet øverst!

TV 2s fotballeksperter Erik Thorstvedt og Petter Myhre er imponert over måten 30-åringen fortsetter å levere.

– Han har kommet i en alder der han skal bli dårligere. Spisser i den alder slutter å score og det tar ofte brått slutt. Det er ikke i nærheten med å skje med den fyren der. Han spiller på et strålende lag, men han gjør og mye på egenhånd, sier Thorstvedt.

– Det som fascinerer meg med Agüero er at han alltid kommer tilbake. Han har vært gjennom tunge skadeperioder og kommer tilbake og leverer, leverer, leverer. Han kan skape mye på egenhånd. Nå spiller han jo på et godt lag og får flere sjanser gjennom det, blant annet den han bommet på. Men du ser den han måker inn fra 25 meter. Det er en klassescoring og han har mye av de også, sier Myhre.

Med hat-tricket mot Chelsea er Agüero delt toppscorer med Mohamed Salah i Premier League. Begge står med 17 scoringer i ligaen. TV 2-eksperten minner på at Guardiola var skeptisk til målmaskinen fra Argentina.

– Sånn som han er rent fysisk og sånn som han spiller. Det er en fornøyelse å se på. Han passer perfekt inn i laget. Når Guardiola tok over var han skeptisk til Agüero og til måten han jobbet defensivt. Han vil at alle skal være med. Agüero har tatt den og jeg tror Guardiola nå elsker ham, sier Thorstvedt.

På spørsmål om 30-åringen vil bli husket som den aller største Manchester City-spilleren i historien heller den tidligere Tottenham-keeperen mot ja.

– Den nyere historien er jo den store Manchester City-historien. De har vunnet tidligere, men ikke vært like dominerende som de har vært nå i en ganske lang periode. Pent sagt gode tider for City-fansen. Med det ikoniske målet mot QPR som sikret tittelen, så vil jeg nok tippe at han er øverst, sier Erik Thorstvedt.