FORNØYD: Storhamars trener, Fredrik Söderström er godt fornøyd med Storhamar Ishockeys nye signering, Troy Joseph.
FORNØYD: Storhamars trener, Fredrik Söderström er godt fornøyd med Storhamar Ishockeys nye signering, Troy Joseph. Foto: FREDRIK VARFJELL

Storhamar forsterker inn mot sluttspillet

Storhamar ishockey har signert kanadieren Troy Joseph (24) på kontrakt ut sesongen. Kanadieren har tidligere erfaring fra rekruttlaget til NHL-klubben Pittsburgh Penguins.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Søndag ettermiddag ble det klart at Storhamar ishockey forsterket stallen sin med den kanadiske senteren Troy Joseph, det meldte Hamar Arbeiderblad.

Den 24 år gamle angrepsspilleren har erfaring fra rekruttlaget til NHL klubben Pittsburgh Penguins. Han ble draftet i den sjuende runden i 2013.

Joseph ankommer fra Wheeling Nailers som spiller i ECHL. Hvor han hadde 38 målpoeng på 31 kamper denne sesongen. Storhamars trener, Fredrik Söderström er spent på hva nysigneringen kan levere.

– Det finnes ingen enkeltspiller som kan frelse oss, men jeg er spent og nysgjerrig på hva Joseph kan gi oss. Det jeg har hørt og sett er at det er en real, uredd, intensiv og produserende spiller som blir en injeksjon for oss. En bred tropp er viktig i gjennom et tøft sluttspill, forteller Sövderström til klubbens egne sider.

Tidligere i uka signerte også Stavanger Oilers, Dan Kissel på en toårskontrakt. Dessverre for Oilers blir ikke Kissel tilgjengelig før neste sesong. Det vil derimot Troy Joseph være for Storhamar.