HØYST USIKKER: PSG-trener Thomas Tuchel (til venstre) sier at stjernespiss Edinson Cavani er tvilsom til tirsdagens kamp mot Manchester United.
HØYST USIKKER: PSG-trener Thomas Tuchel (til venstre) sier at stjernespiss Edinson Cavani er tvilsom til tirsdagens kamp mot Manchester United. Foto: Christophe Ena

Skadesituasjon i PSG forverret før kampen mot Manchester United

Edinson Cavani mister kampen mot Manchester United, melder RMC. Returkampen er også i fare for PSGs målmaskin.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Manchester United mot Paris Saint-Germain i Champions League på TV 2 Sport 1 og Sumo tirsdag fra kl. 20.00.

Neymar er allerede utilgjengelig til begge Champions League-kampene mot Manchester United på grunn av skade.

Nå ryker også kampen for Edinson Cavani, melder RMC. Den franske radiokanalen melder også at Cavani er usikker til returoppgjøret i Paris 6. mars.

Forsvarsspiller Thomas Meunier rekker heller ikke United-kampen, melder RMC. PSG bekrefter at det er en hjernerystelse.

Cavani scoret kampens eneste mål på straffespark i 1-0-seieren mot Bordeaux lørdag, men senere i kampen ble han byttet ut med det som skal være en skade i hoften.

PSG-trener sier til Téléfoot søndag at han ikke har gode nyheter. Cavani har blitt undersøkt og skal gjennom flere tester.

– Jeg har en følelse av at det blir vanskelig å rekke kampen, sier den tidligere Mainz- og Dortmund-treneren om oppgjøret på Old Trafford.

Tuchel understreker at det fortsatt er et lite håp om at Cavani skal rekke den første kampen mot Ole Gunnar Solskjærs menn, men at de første testene ikke er positive. Klubben kommer tilbake med mer informasjon, opplyser han.

Midtbanestjernen Marco Verratti skal imidlertid være tilgjengelig. Italieneren fikk nesten 60 minutter på banen mot Bordeaux etter tre uker på sidelinjen.

Cavani og Neymar har scoret 37 mål til sammen denne sesongen. Kylian Mbappé, som er den eneste friske i supertrioen, er toppscorer med 21 mål.

Paris Saint-Germain leder Ligue 1 med 15 poeng ned til Lille på andreplass. Manchester United er nummer fire i Premier League etter at Solskjær har kommet inn og tatt laget til åtte seirer og én uavgjort på ni seriekamper.