DREPT: En mann ble funnet med skuddskafer i Norsborg, sør for Stockholm. Han døde senere på sykehus.
DREPT: En mann ble funnet med skuddskafer i Norsborg, sør for Stockholm. Han døde senere på sykehus. Foto: Fredrik Sandberg/tt

Mann drept – fem pågrepet

En mann er skutt og drept sør for Stockholm. Politiet har pågrepet fem personer.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mannen ble funnet utendørs i Norsborg fredag kveld med skuddskader. Han ble hentet av ambulanse, men døde på sykehus natt til lørdag, skriver Aftonbladet. Pårørende er varslet.

– Vi har et antall personer til avhør, sier pressekontakt Anders Bryngelsson i Stockholm-politiet til TT natt til lørdag.

Like før 12 har politiet pågrepet fem personer.

Ifølge Aftonbladet skal den drepte mannen ha gått på en gangvei mot sine venner da han ble skudd. Flere skudd skal ha blitt avfyrt mot ham.

– Vitner så hendelsesforløpet. Det var flere skudd, og de så skudd bli avfyrt, sier Anna Westberg ved Stockholm-politiets operasjonssentral.

Vitner har opplyst at opp til fem personer forlot stedet i en svart Audi. Åstedet, som er like ved en idrettsplass, er sperret av for tekniske undersøkelser.

Ifølge Aftonbladets opplysninger er den drepte en ung mann. Vitner har ifølge avisen sagt at de som skjøt mannen, lenet seg over den unge mannen for å forsikre seg om at han var død.

Han ble skutt flere ganger i hodet på en gangvei, rett foran sine venner.