Stavanger Oilers styrker angrepsrekken sin inn mot neste sesong. Amerikaneren Dan Kissel er klar for sitt andre opphold hos siddisene.

Fredag signerte han en toårskontrakt med serietoeren. Det var Stavanger Aftenblad som først omtalte saken.

– Hel ved

Sportssjef for Stavanger Oilers, Pål Haukali Higson, samt styreleder Tore Christiansen, er fornøyd med at Kissel returnerer til Rogaland.

– Dette er gode nyheter. Dan har naturlige bånd til Stavanger og Oilers gjennom familie og fem fantastiske sesonger for klubben. At vi får ham tilbake allerede etter to sesonger på kontinentet er strålende. Dan er hel ved og vil gi oss en boost både på og utenfor isen, sier de to til oilers.no.

32-åringen kommer ikke til Stavanger før neste sesong. Dermed vil han ikke være å se på isen under årets sluttspill i Get-ligaen.

Runde nummer to

Kissel er et kjent ansikt for Stavanger-supporterne. I perioden 2012 - 2017 noterte den amerikanske angrepsspilleren seg for 278 poeng på 214 kamper for Oilers.

Eter 2017 sesongen dro han til EHC Visp i Sveits, hvor han har spilt i to sesonger nå. Hvor han har beholdt scoringsformen sin med 97 poeng på 87 kamper.

Nå er Kissel klar for to nye sesonger for Stavanger Oilers.