Farmen-oppholdet fikk Martine til å endre på én spesiell ting

Martine Lunde (22) erkjenner at Farmen-deltakelsen har påvirket hverdagen etter at hun forlot gården.

Søndag ble det klart at det var Donna Ioanna som ble første deltaker ut i den tredje sesongen av Farmen kjendis.

Dermed gjenstår elleve deltakere, og blant dem er toppblogger Martine Lunde.

Fredag gjestet hun God morgen Norge sammen med kjæresten Aleksander Sæterstøl (22).

Lunde innrømmer at det krevde litt tilvenning for å leve i Farmen-universet, særlig fordi hun var en del yngre enn de andre deltakerne.

– Jeg måtte tilpasse meg veldig, for da jeg kom inn, så var jeg fortsatt «Paradise-Martine». Farmen kjendis var det første jeg gjorde etter Paradise Hotel. Jeg følte jeg vokste veldig i løpet av oppholdet, forklarer hun.

– Jeg fikk litt sjokk

Selv om Aleksander og Martine er vant til å leve i et avstandsforhold, da han bor i Bergen og hun i Oslo, var det likevel uvant å ikke ha kontakt i perioden Martine var inne på gården.

Det fikk Martine erfare da hun fikk tilgang til telefonen sin igjen etter oppholdet.

– Jeg fikk litt sjokk, for der var det over hundre meldinger fra Aleks, sier hun og legger til at hun kun fikk opplyst fra produksjonen hvorvidt kjæresten hadde det bra mens hun var inne på gården.

Sæterstøl forklarer den heftige enveiskommunikasjonen med at han kjente veldig på savnet da Lunde var utilgjengelig.

– Du er vant til å våkne og legge deg sammen med noen. Før hun skulle inn tenkte jeg at det kom til å bli null problem, men så ble det til at jeg sendte meldinger i håp om å få svar, men det skjedde jo ikke, sier han.

Har endret kosten

Denne uken skulle Farmen-deltakerne slakte en gris som en del av ukesoppdraget. Dette ble en traumatisk opplevelse for Lunde, da hun uventet knyttet tette bånd til Farmen-grisene.

Det har også ført til at hun har gjort endringer i kostholdet.

– Jeg har ikke spist gris siden Farmen. Eller, jeg har spist det én gang ved en feiltakelse, konstaterer hun.

Har gitt ut låt

Mens Martine er aktuell i Farmen, har Aleksander også egne prosjekter. Denne uken debuterte han som artist og ga ut låta «Hysj» under artistnavnet Meso.

På spørsmål om han nå ser for seg en artistkarrière, svarer Sæterstøl dette:

– Nei, altså... Alle som lager musikk, lager det fordi at de liker det og håper at andre skal like det. Det er jo det jeg også gjør. Jeg får bare se hvor det ender, avslutter han.