Derfor ble Erik singel rett etter Farmen kjendis

VIKA KINO (TV 2): Erik Anders Sæter (22) mener han ofret forholdet til kjæresten for å være med på Farmen kjendis.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

TV-profil Erik Anders Sæter (22) er en av deltakerne som flyttet inn på Farmen kjendis-gården i fjor sommer.

Da innspillingen på Li gård startet, hadde han nettopp deltatt i realityprogrammet Paradise Hotel.

På luksushotellet i Mexico fant Erik lykken med Ingrid Aguiluz (22), men forholdet varte ikke lenge.

I juli avslørte Paradise Hotel-paret at de hadde gått fra hverandre, etter litt over tre måneder som kjærester.

Da TV 2 møtte Erik på et pressetreff like før Farmen kjendis-premieren, fortalte han at forholdet tok slutt kort tid etter at han kom hjem fra Farmen kjendis-innspillingen.

– I praksis ofret jeg kjærligheten for Farmen kjendis-innspillingen. Jeg var nyforelsket og hadde vært sammen med noen i to måneder da jeg gikk inn, og det gikk ikke så bra etterpå, sier Erik til TV 2.

Se video av intervjuet med Erik i toppen av saken.

Vurderte å trekke seg

Erik mener at det ferske forholdet deres led av at han var på Farmen kjendis-innspillingen, hvor han ikke fikk lov til å ha kontakt med kjæresten.

– Forholdet vårt ble veldig skadet av at jeg var på innspilling. Det var til slutt andre ting som ødela det, men det hadde mye å si, sier Erik.

– Jeg var flere ganger inne på tanken om å trekke meg underveis, fordi jeg hadde kjæreste hjemme og fordi Paradise Hotel fortsatt gikk på TV. Det var «the time of my life», og plutselig var jeg på en bondegård i 1919. Det var veldig rart, sier han.

Fra Paradise til Farmen

For Erik var det vanskelig å hoppe rett fra Paradise Hotel-innspillingen i Mexico til Farmen kjendis-innspillingen på Tangen, med kun et par måneders pause i mellom.

– Da jeg kom ut av Farmen kjendis, så var jeg veldig skjør. Man burde egentlig dulles med etterpå, og hun var ikke i en posisjon hvor hun kunne gjøre det, og da fungerte det ikke, sier han.

– Jeg tror at når du kommer ut av et slikt realityprogram, så er det viktig å ha folk rundt deg som kan støtte deg og ivareta deg. Men vi gikk rett på et langdistanseforhold, og det er ikke nødvendigvis kompatibelt, legger han til.

– Vanskelig å være der for hverandre

Ingrid Aguiluz (22) forteller til TV 2 at de to ble enige om å avslutte forholdet like etter Farmen kjendis-innspillingen.

– Det var flere årsaker til at det ble slutt. Det at han var borte på Farmen kjendis gjorde det vanskelig, og jeg synes det var veldig dumt at vi ikke fikk snakke sammen underveis. Etter innspillingen gikk vi rett inn i et avstandsforhold, sier hun til TV 2.

I den perioden hadde både Erik og Ingrid nære familiemedlemmer som var syke.

– Vi hadde begge nok med hver vår familie, og da var det vanskelig å kunne være der for hverandre. Vi fikk ikke brukt så mye tid på hverandre, sier hun.

Trives som singel

I dag er Erik singel, og han trives med det.

– Det er først etter jul at jeg faktisk har begynt å oppføre meg som singel. Jeg har kanskje vært litt for mye på byen i det siste. Det er klart at det finnes mange pene jenter rundt omkring, men akkurat nå nyter jeg å være singel, sier Erik.

​Se Farmen kjendis mandag, onsdag og søndag på TV 2 og TV 2 Sumo.

Se Torpet kjendis mandag, onsdag, fredag og søndag på TV 2 Sumo. ​​​​​​​

.