BLIR I MANCHESTER UNITED: Phil Jones har signert langtidskontrakt.
BLIR I MANCHESTER UNITED: Phil Jones har signert langtidskontrakt. Foto: Jason Cairnduff

Signerte ny Manchester United-kontrakt

Phil Jones har skrevet under på en kontrakt ut sesongen 2022/23.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester Uniteds midtstopper Phil Jones (26) har signert en ny avtale med de røde djevlene.

Det bekrefter klubben på sin hjemmeside.

Den nye kontrakten løper ut sommeren 2023 med opsjon på ytterligere ett år.

– Jeg er henrykt over at jeg har signert en ny kontrakt. Manchester United har vært en stor del av livet mitt de siste åtte årene, og jeg elsker alt ved klubben. Jeg ser frem til utfordringene som ligger foran oss når vi nå går inn i en hektisk periode i sesongen. Jeg vil takke Ole og trenerapparatet for deres støtte og tro på min utvikling, sier Jones.

Midtstopperen har startet sju av åtte Premier League-kamper under Solskjær. Nordmannen er glad for at Jones blir i klubben.

– Phil vet hva som kreves for å være en Manchester United-spiller. Han har vunnet Premier League, FA-cupen og Europaligaen og er nå en av veteranene i laget. Han blir snart 27 år og går inn i sine beste år som midtstopper, roser Solskjær.

Nylig har United blant annet sikret seg en langtidskontrakt med Anthony Martial, og en ny avtale med Marcus Rashford skal også være på gang. Britisk presse skriver fredag at den lynraske angriperen trolig får en ukelønn på 200.000 pund, drøyt 2,2 millioner kroner, i en femårsavtale.

PS! Siden Phil Jones ble klar for Manchester United i 2011 har ingen andre spillere i klubben scoret flere selvmål. Jones står med fire selvmål.