PAUSE: Simon Beck (helt til høyre) er vraket fra helgens Premier League-kamp.
PAUSE: Simon Beck (helt til høyre) er vraket fra helgens Premier League-kamp. Foto: John Sibley

– Har gitt tabbedommeren beskjed om å bruke helgen på shopping

Assistentdommeren som glapp på Liverpools ledermål får ikke dømme i helgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det ble en svært hektisk kveld for assistentdommer Simon Beck da LIverpool gjestet West Ham forrige mandag.

Nå kan han se frem til en rolig helg. Han har fått en pause fra Premier League-dømming.

Beck hang ikke med i svingene da Liverpool tok ledelsen. Han holdt flagget nede til tross for at James Milner sto i klar offside i forkant av Sadio Manés ledermål.

Etter kampen antydet Liverpool-manager Jürgen Klopp at den gale avgjørelsen var med å påvirke dommertrioens dømming i resten av kampen, noe FA vurderer å straffe Klopp for.

For det skjedde mye rart i London.

På overtid kunne Liverpool sågar stukket av med alle poengene da en offsideplassert Divock Origi fikk muligheten fra kloss hold. Heldigvis for Matthew Wilkes, den andre assistentdommeren, ble ikke feilen avgjørende.

Beck sto svært tett på situasjonen da Adam Lallana klarte å trylle ballen videre til Milner helt ute ved sidelinjen på Liverpools høyreside. Kanskje var assistentdommeren for tett på situasjonen, for han hadde i hvert fall ikke oversikt over West Hams bakre firer da Lallana vippet ballen gjennom til Milner.

Beck skal ikke vifte med flagget i helgen, skriver Daily Mirror. Ifølge en kilde har assistentdommeren fått beskjed at han kan bruke helgen til å gå på shopping.