– Jeg kjenner at det er et spøkelse her

God kveld Norge (TV 2): – Jeg har merket det siden jeg var liten, forteller den svenske TV-profilen.

Vi kjenner han fra TV-serien Ullared, og fra dokumentarserien om Morgan og Ola-Conny på reise

TV-profil Ola-Conny Wallgren har tidligere erklært etter flere bitre brudd at han var livredd for å forelske seg igjen.

Se God kveld Norge lørdager klokken 22.00 på TV 2 og TV 2 Sumo.

Tror på spøkelser

Det var før han traff den 17 år yngre sykepleieren Camilla, og flyttet inn i barndomshjemmet med henne.

Men ifølge svensken selv så bor de ikke der alene.

– Jeg kjenner at det er et spøkelse her innimellom. Men de er ganske snille og fredelige, og jeg har ikke vondt av det. Man er vel herre i sitt eget hus, pleier jeg å spøke med, sier Wallgren.

– Jeg har merket det siden jeg var liten, at når man skal legge seg for natten så er det noen som bråker med saker og ting. Det rasler på kjøkkenet. Små vesener farer langs gulvet og under bordet, og katten sitter med rett rugg og bare ser på noen, fortsetter han.

Kreft rammet familien

Men hvem som angivelig går igjen i barndomshjemmet vites ikke, men at TV-profil savner foreldrene sine er det liten tvil om. Særlig sto han sin mor nær, som slet med sykdom hele livet og gikk bort i 2015.

– Jeg har opplevd mye motgang i livet. Jeg har en søster som fikk kreft, min pappa fikk kreft og gikk bort og min mor fikk vanskelig kreft. Selv har jeg krasjet bilen tre ganger så jeg nesten mistet livet.

Også på kjærlighetsfronten har det vært tøft for 54-åringen.

Han møtte sin første kone da han var 24 år, og sammen fikk de barna Jenny (24), Emma (22) og David (12). Etter 20 års ekteskap gikk paret fra hverandre. Deretter hadde Wallgren et forhold som endte i retten.

– Nå har jeg truffet en fantastisk kvinne som liker skog, jakt, hunder og natur. Og hun er flink på å lage mat og bake kaker. Så tar jeg oppvasken, flirer han.