ÉN FÅR BLI: Alex Rosén og Johanna Grønneberg Mesa skal kjempe om å få bli værende på gården.
ÉN FÅR BLI: Alex Rosén og Johanna Grønneberg Mesa skal kjempe om å få bli værende på gården. Foto: Alex Iversen/TV 2

Her er årets Farmen kjendis-utfordrere

To nye kjendiser kommer til Li gård, men kun én av dem får bli.

I mandagens episode av Farmen kjendis kommer det to utfordrere til gården.

TV-profil Johanna Grønneberg Mesa (39) og Alex Rosén (50), som er kjent som både TV-profil, komiker og musiker, flytter inn på Li gård.

De to kjendisene skal kjempe om én plass på Farmen kjendis-gården. Det er de andre deltakerne som skal bestemme hvem av de to utfordrerne som får bli en fullverdig deltaker.

Kan ingenting

– Jeg kan ingen ting av det man gjør på en gård. Men jeg håper at jeg kanskje kan bidra med godt humør i en tid hvor ting kanskje begynner å bli hardt for de som allerede er inne på gården, forteller Grønneberg Mesa til TV 2.

Den tidligere MTV-programlederen er bosatt i Los Angeles, har hatt sin egen TV-serie på TLC og har tidligere deltatt i både Celebrity Masterchef og 4 stjerners middag. Farmen har hun derimot aldri sett på.

– Jeg så litt på første sesong av Farmen kjendis, men har aldri sett på vanlig Farmen. Jeg burde nok ha sett mye mer, smiler hun.

Frykter mottakelsen

– Hvorfor takket du ja til å være med?

– Jeg er veldig positiv og tenkte at selv om jeg ikke kan noe, så kanskje jeg lærer fort og blir kjempeflink! Pluss at det er både en morsom og utfordrende ting å bli med på, legger hun til.

UTFORDRER: Johanna Grønneberg Mesa. Foto: Alex Iversen/TV 2
UTFORDRER: Johanna Grønneberg Mesa. Foto: Alex Iversen/TV 2

Hun innrømmer at hun frykter mottakelsen de vil få.

– Jeg er forberedt på at de kommer til å være ganske negative, og at de vil ha oss ut derfra igjen ganske fort.

– Hva er taktikken din for å bli den som blir valgt?

– Jeg har ingen taktikk. Med en gang jeg så at det er Alex jeg må kjempe mot, tenkte jeg at løpet er kjørt. Jeg føler han har overlevd på båter i ishav i flere år, og med folk som er like klin gærne som han selv. Han kan sikkert bygge et slott ut av ting han finner i skogen og lage mat ut av alle dyrene uten å måtte drepe dem, ler hun.

Umulig å mislike

Rosén er et kjent TV-fjes fra programmer som Norske talenter, Folk i farta og Berserk mot Nordpolen. I sistnevnte program ble seerne kjent med eventyreren Alex Rosén.

– Jeg vet ikke helt om jeg skal dele alle erfaringene mine med de inne på gården. Det gjelder å være litt smart, sier Alex Rosén i mandagens program av Farmen kjendis.

UTFORDRER: Alex Rosén. Foto: Alex Iversen/TV 2
UTFORDRER: Alex Rosén. Foto: Alex Iversen/TV 2

– Jeg er en ganske urban fyr, men har veldig mange gårdbrukere i familien min, så jeg tror jeg har det i DNA-et mitt, forklarer Rosén.

På spørsmål om hvordan han tror han vil bli mottatt på gården, er svaret klokkeklart.

– Jeg tror de andre vil motta meg som en helt, for det er umulig å mislike meg. Altså ... det er mange som misliker meg, men de kjenner meg ikke, ler han karakteristisk.

Se Farmen kjendis mandag, onsdag og søndag på TV 2 og TV 2 Sumo.

Se Torpet kjendis mandag, onsdag, fredag og søndag på TV 2 Sumo. ​​​​