Dorthe betror seg til Sophie Elise – fant klump i brystet da hun fjernet silikonen

God kveld Norge (TV 2): Da Dorthe Skappel (56) fjernet silikonpuppene fant legene en cyste i programlederens bryst.

I forrige uke ble det kjent at Dorthe Skappel inspirerte Sophie Elise Isachsen (24) til å fjerne silikonpuppene.

Det fortalte bloggeren selv til TV 2.

– Der (Skal vi danse, journ.anm) snakket jeg mye med Dorthe som har samme erfaring, og jeg ble veldig inspirert. Og da jeg så dansene mine i ettertid, så tenkte jeg at puppene ikke kledde meg som var så liten, sa hun torsdag.

Klump i brystet

I lørdagens utgave av God kveld Norge åpner også Dorthe opp omkring hennes operasjon.

Se hele intervjuet i God kveld Norge lørdag klokken 22.00 på TV 2 og TV 2 Sumo.

I en samtale med Sophie Elise forteller hun at legene fant en klump i brystet da hun fjernet silikonen.

– Det jeg synes var mest skummelt med det, var at når jeg tok det ut så fant de også en stor klump inni brystet som jeg ikke hadde merket før. Det er en sjokkopplevelse, en sånn: «Wow, kan det skje sånne ting uten at man merker det?».

Det viste seg at klumpen i programlederens bryst var en innkapslet cyste.

– Jeg var ikke klar over at det var, eller kunne vært, noe skummelt i det hele tatt. Man tenker jo: «Jøss, kan det skje fordi man har masse utenpå som sperrer».

Fett i rumpa

Sophie Elise forteller at da hun våknet opp etter operasjonen, ble hun svimmel av synet som møtte henne.

– Lufta gikk ut av meg. Det var slapp hud og jeg kunne ikke se brystvortene en gang. De var skjult av den løse huden. Siden da har det fra dag til dag endret seg, og nå føler jeg at de er finere enn de var før jeg tok silikon.

– Du har jo tatt i rumpa også. Men du har ingen planer om å fjerne det?

– Nei, jeg tror ikke det er noen sjanse for at det kunne trekt seg tilbake og sett normalt ut. Jeg tror huden er så annerledes. Puppene er jo designet for å trekke seg tilbake, svarer Sophie Elise, og legger til at det er fett som er sprøytet inn i rumpa, og ikke implantater.

Livredd etter operasjonen

Videre forteller bloggeren at kjæresten og samboeren Kasper har vært viktig for henne. Likevel var hun livredd da hun skulle vise frem resultatet etter operasjonen.

– Da tenkte jeg: «Gud, jeg har aldri vist puppene mine uten silikon til en gutt før. Det var litt som å være jomfru. Men det tok noen dager før jeg turte å vise ham det».