JUBEL: Zuccarello jubler sammen med lagkamerat Mika Zibanejad etter sistnevntes scoring.
JUBEL: Zuccarello jubler sammen med lagkamerat Mika Zibanejad etter sistnevntes scoring. Foto: Bruce Bennett/AFP

Zuccarello-assist da Rangers vant på straffer

Mats Zuccarello var nest sist på pucken i New York Rangers' første scoring i hjemmekampen mot Boston Bruins. Rangers vant 4–3 etter straffeslag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Et par minutter før den første perioden var ferdigspilt, fikk norske Zuccarello kontroll over pucken bak Bruins-målet. Han ordnet en presis pasning til Mika Zibanejad som sto godt plassert og kontant satte inne kampens første scoring.

Første halvdel av andre periode var lite å rope hurra for for noen av lagene, men omtrent halvveis løsnet det for Bruins. I løpet av snaue fem minutter ble det nettkjenning for Danton Heinen, David Pastrnak og Patrice Bergeron. Resultatet da spillerne gikk til pause for andre gang var 3–1 i gjestenes favør.

Omtrent halvveis i den siste perioden kjempet Rangers tilbake og reduserte ved Kevin Hayes etter ni minutter. Et par minutter senere utlignet Filip Chytil, og kampen var igjen helt åpen. Flere mål ble det ikke i løpet av den normale spilletiden, og dermed gikk kampen til forlengning.

Det ble ingen mål i forlengingen, og det måtte en lang straffeslagskonkurransen til for å avgjøre kampen. Zuccarello brente den første straffen, og de aller fleste straffeslagene ble nesten reddet eller gikk utenfor mål. Etter 14 slag, hadde Rangers fått nettkjenning to ganger og Bruins bare én. Dermed ble det hjemmeseier til slutt. Tony DeAngelo sto for den avgjørende scoringen.

(©NTB)