Jan Fredrik til Janne: – Du er kjærligheten i mitt liv!

Nydalen (TV 2): Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen gjør sitt første TV-intervju sammen etter gjenforeningen.

I oktober i fjor ble det kjent at skuespiller Janne Formoe (43) og musikk-mogul Jan Fredrik Karlsen (45) hadde funnet sammen som kjærester igjen – for femte gang.

I sesongpremieren av Senkveld fredag kveld stiller paret til intervju sammen for første gang siden forholdet ble kjent.

– Så vakker du er! Er hun ikke vakker?, sier Jan Fredrik Karlsen når han setter seg i sofaen sammen med Formoe samtidig som han gir sin utkårede et kyss.

– Du er kjærligheten i mitt liv, sier han videre.

Møttes på Senkveld

Karlsen og Formoe ble sammen første gang i 2004, og året etter fikk de datteren Felicia sammen.

Paret møtte hverandre første gang på en Senkveld-innspilling.

– Det var et Hollywood-moment. Jeg kom opp den vindeltrappen, så Janne Formoe, også reiser hun seg og kaster seg rundt meg. Jeg husker jeg tenkte at «Jeg er ikke så populær», men det skjedde noe helt spesielt da, sier Karlsen, som på det tidspunktet var Idol-dommer.

– Vi gikk rett inn i en klem, og folk i lokalet så at det skjedde noe mellom oss, og det var litt stas. Også husker jeg at jeg hadde en veldig stram strømpebukse på meg, så jeg lette etter en saks, og da hjalp han meg med det, forteller Formo.

På date med Jannes mor

Møtet var såpass spesielt at Jan Fredrik følte det var naturlig å komme på premierefesten for Jannes teaterstykke.

Dernest å invitere med seg Janne, moren hennes og noen venninner med på date dagen etter festen.

– Daten varte til tre om natta, forteller Formoe entusiastisk.

Av-og-på-forhold

De neste årene gikk de fra hverandre og ble sammen igjen flere ganger. Men etter ni år med forsøk på å få det til å funke, sa det stopp.

Parets brudd og gjenforeninger ble mye omtalt i pressen, og er kanskje Norges mest omtalte av-og-på-forhold.

– Det ble en sånn tabloid, flau greie. Det ble så surrete. Men det handlet bare om å få til kjærligheten, sa Formoe da hun var gjest i «En kveld hos Kloppen» i fjor vår.

Paret unnlot å gå i dybden på av-og-på-forholdet i Senkveld-intervjuet.

Rømte fra pressen

Samme måned som de bekreftet at de var et par igjen, møtte Karlsen og Formoe sammen på festpremieren av «Mordene i Kongo» på Colosseum kino.

LØP FRA PRESSEN: Jan Fredrik og Janne var ikke interessert i å stille til intervju sammen på «Mordene i Kongo»-premieren. Foto: Marius Gulliksrud / Stella Pictures
LØP FRA PRESSEN: Jan Fredrik og Janne var ikke interessert i å stille til intervju sammen på «Mordene i Kongo»-premieren. Foto: Marius Gulliksrud / Stella Pictures

Men i stedet for å gå opp den røde løperen, snek de seg inn bak ryggen på pressen. De hastet forbi da de ble oppdaget, og ønsket ikke å stille til intervju.

Se hele intervjuet med Formoe og Karlsen i sesongpremieren av Senkveld med Helene og Stian fredag klokken 22.15 eller på TV 2 Sumo.