Guardiola: – Fem lag kjemper om Premier League-tittelen

Manchester Citys manager Pep Guardiola vil ikke være med på at kun Manchester City og Liverpool kan vinne Premier League denne sesongen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter at Liverpool kun klarte 1-1 mot West Ham mandag, kan Manchester City overta tabelledelsen på bedre målforskjell dersom de lyseblå slår Everton onsdag.

Se hvordan Manchester City slo Arsenal i den forrige serierunden øverst!

Manchester Citys manager Pep Guardiola vil imidlertid ikke være med på at kun City og Liverpool har mulighet til å vinne Premier League denne sesongen.

pressekonferansen i forkant av oppgjøret mot Everton minner spanjolen om at 13 kamper gjenstår i ligaen.

Guardiola mener at både Tottenham, Chelsea og Manchester United kan snyte både City og Liverpool for tittelen denne sesongen.

– Det er 39 poeng igjen å spille om, og det er ikke stor avstand om du er ni eller ti poeng bak, sier han.

Tottenham er fem poeng bak tabelleder Liverpool, Chelsea 12 poeng bak og Manchester United på femteplass er 14 poeng bak.

– Jeg har aldri sagt at Tottenham ikke kan vinne. Manchester United vinner hver uke og vil også være med i tittelkampen. Når folk ser på tabellen så ser de bare på de to øverste. Men Chelsea er også en tittelutfordrer, mener han.

Liverpool var hele sju poeng foran Manchester City før Guardiolas slo Jürgen Klopps høytflygende mannskap 3. januar.

– For noen uker siden sa alle at alt var avgjort. Liverpool var mestere, men nå kan vi overta ledelsen. Vi må bare forholde rolige. Det vil komme overraskende resultater og det vil bli tøft for hvert lag. Lagene som ikke er med i tittelkampen er i stand til å skape problemer, påpeker Guardiola.