Larviks trener Geir Oustorp i Champions League kampen i håndball for kvinner mellom Larvik og Odense i Boligmappa Arena i Larvik. Snart gir han seg i jobben.
Larviks trener Geir Oustorp i Champions League kampen i håndball for kvinner mellom Larvik og Odense i Boligmappa Arena i Larvik. Snart gir han seg i jobben. Foto: Teigen, Trond Reidar

Larviks trener ferdig i klubben

Geir Oustorp (46) slutter umiddelbart som trener for Larviks håndballkvinner.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Geir Oustorp har tirsdag sagt opp sin stilling fra 1.6.2019. Styret har i den forbindelse valgt å løse han fra oppgaven som hovedtrener for Larvik Håndballklubb med umiddelbar virkning, heter det i en melding fra klubben.

Lene Rantala, som har vært assistenttrener, er bedt om å ta steget opp og bli konstituert hovedtrener.

– Fra jeg ble ansatt som hovedtrener i november 2017 og frem til i dag har kart og terreng forandret seg, og jeg har kommet frem til at veien til målet er nok lengre enn først antatt, og det gjør sitt til at jeg valgte å si opp kontrakten min fra 1.6.2019, sier Geir Oustorp i pressemeldingen.

Lørdag tapte Larvik for Viborg i EHF-cupen og kan ikke gå videre i den. I serien er Larvik på femteplass.

Larvik var lenge den dominerende kraften i norsk kvinnehåndball, men økonomiske problemer har gjort at de ikke kan satse like hardt som tidligere. Oustorp tok over trenerjobben før denne sesongen. Han etterfulgte Tor Odvar Moen.

– Vi har i dag mottatt Geirs oppsigelse. Klubben ønsker ikke å ha en hovedtrener på oppsigelse og valgte derfor å løse Geir fra sine oppgaver med umiddelbar virkning. At ting ikke alltid blir som forventet er en del av gamet, men på vegne av alle oss i og rundt Larvik Håndballklubb vil jeg gjerne takke Geir Oustorp så mye for samarbeidet og ønske ham lykke til videre, sier daglig leder Pål Albertsen.