Positive Jansrud-svar etter trening i bitende kulde

Kjetil Jansrud føler seg klar for VM-start.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se video fra dagens iskalde trening over.

I 25 frosne minusgrader testet Kjetil Jansrud i dag tidlig både formen og den brekte hånden.

– Hvis du skal holde i staven og snike deg rundt porten så vil staven treffe den. Men det gjør ikke noe. Det gjør bare litt vondt, og det lever jeg fint med, sier Kjetil Jansrud til TV 2 etter at Super-G-treningen er avsluttet.

– Du ser at dette fungerer?

– Ja, jeg synes det. Men den treningen vi gjennomfører her nå er ikke i nærheten av renn, men jeg synes skikjøringen er bra nok.

– Med andre ord så vil du - og da skal det nok litt til å stoppe deg?

– Ja, det skal det nok, men såpass respekt for støtteapparatet må en ha at de må ha sitt å si. Ellers er det ikke noen vits å ha dem her. Vi skal snakke godt sammen før vi tar en endelig avgjørelse, sier han.

De norske fartsgutta, med Jansrud, Aksel Lund Svindal og Aleksander Aamodt Kilde i spissen, testet seg i dag tidlig mot hverandre. Skal en tolke smilene og treningsresultatene virker de å være i rute til onsdagens Super-G.

– Nå har vi trent ved siden av selve rennløypa og har ikke kjent på den, men det skal være tilnærmet likt. Vi sier alltid det er fordel Norge, men denne gangen vil jeg virkelig si det er det. I det siste har vi hatt veldig isete forhold. Der har vi aldri vært spesielt gode, men det her kan vi godt. Jeg gleder meg, sier Kjetil Jansrud.